Czytelnicy pisma "New Musical Express" wybrali Pete'a Doherty'ego najseksowniejszym artystą. Nagrodę muzyk odebrał podczas wczorajszej gali NME Awards.
Za najbardziej ponętną artystkę, muzyczni entuzjaści uznali Madonnę. James Blunt za krążek "Back To Bedlam" został laureatem w niechlubnej kategorii najgorszy album a kapela Son Of Dork najgorszy zespół. Bohaterami wieczoru byli Arctic Monkeys, którzy zdobyli trzy wyróżnienia.
Uroczystość wręczenia nagród odbyła się w londyńskim Hammersmith Palais. Ceremonię uświetniły muzyczne występy, w tym popis tria Sugababes, które wykonało cover utworu "I Bet You Look Good On The Dancefloor" z repertuaru Arctic Monkeys.
Najlepszy brytyjski zespół:
Arctic Monkeys
Najlepszy zagraniczny zespół:
The Strokes
Najlepszy artysta:
Kanye West
Najlepszy debiut:
Arctic Monkeys
Najlepszy zespół koncertowy:
Franz Ferdinand
Najlepszy album:
Kaiser Chiefs - "Employment"
Najlepszy utwór:
Arctic Monkeys - "I Bet You Look Good On The Dancefloor"
Najlepszy teledysk:
Oasis - "The Importance Of Being Idle"
Najlepsza impreza muzyczna:
Carling Weekend: Reading And Leeds Festivals
Najlepszy program telewizyjny:
"Gonzo"
Autorzy najlepszego programu radiowego:
Zane Lowe
Najlepszy film:
"Harry Potter i czara ognia"
Najlepsze DVD
Live 8
Najlepsza strona internetowa:
nme.com
Najlesza sala koncertowa:
Brixton Carling Academy (Londyn)
Bohater roku:
Bob Geldof
Połowy z tych artystó nie znam...wstyd sie przyznać ale tak jest..wogóle o nich nie słycHAĆ w mediach...
a co do najtrafniejszych wyborów zgadzam sie z jarem
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
hmm zgadzam sie z tym, że niejedna kobieta w jej wieku moze pozazdrościc figury, ale kazdy wiek rzadzi sie pewnymi prawami a przede wszystkim "smakiem". Według mnie to co prezentuje w swoich najnowszych teledyskach daleko odbiega od wspomnianego przeze mnie "smaku". Płyta "Die another day" bardziej do mnie przemawia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum