Utrzymanek spółek rejestrowanych w rajach podatkowych, rozwodnik który oskubał żonę z majątku, pies łańcuchowy Tuska od obszczekiwania opozycji i Kościoła, zaklinacz dziennikarzy i szarlatan medialnej polityczki - Palikot organizuje jutro swój parteitag. A kibicuje mu kwiat podstarzałego lewactwa.
Pomógł: 8 razy Dołączył: 19 Maj 2010 Posty: 806 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-10-01, 22:46
Mateusz, przepraszam Cię ale dla mnie bosak, którego wykorzystujesz w swoim poście był zawsze pożałowania godnym "pryszczatym", który wypłynął na fali wszechpolaków giertycha.
P.S.
jeżeli pomyliłem bosaków, to przepraszam.
p.s.2
wielkość liter w moim poście - zamierzona.
p.s.3
lubisz dużo cytować - pamiętaj, że złotem jest milczenie.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1504 Piwa: 17/150 Skąd: z północy
Wysłany: 2010-10-01, 22:51 Re: Nowoczesna Polska
Mateusz napisał/a:
(...)
hiszpan
Zostajesz w PO czy wstępujesz do Nowoczesnej Polski?
Mateuszu drogi, nie można zostać w czymś, w czym się nie jest A do Nowoczesnej Polski z wielką chęcią wstąpię, jeśli znajdę na to czas. Nawet miałem w planach iść jutro na kongres Palikota, jednak ostatecznie uległy one zmianie i zdecydowałem się odwiedzić Powiat Wieluński. Jak widać, o Polskę aż tak bardzo się nie martwię, jest, i będzie, DOBRZE, Mateuszku! Powodzenia na emigracji Dużo eurów życzę!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum