Wysłany: 2010-10-02, 12:12 [PRZYJMĘ/KUPIĘ] trociny nadające się na sciółke dla gryzoni
Witam. Interesuje mnie przyjęcie bądź kupno za niewielkie pieniądze dość dużej ilości trocin(jakiś duży worek ok.20 kg), które będą nadawały się na ściółkę dla gryzoni. Ponieważ kupowanie małych paczek w sklepach zoologicznych jest nieopłacalne. Jeśli ktoś posiada trociny które przy produkcji czegoś itp się marnują chętnie przyjmę, bądź odkupię za niewielką cenę:)
jw. napełniałem worek treningowy trocinami circa 60kg zapłaciłem 8 zł z tym że sam się obsłużyłem szuflą i miałem 3 własne worki. Do tej pory mi ładnie pachnie trocinami sosnowymi w garażu
_________________ Pesymista widzi ciemny tunel.
Optymista widzi światełko w tunelu.
Realista widzi światło pociągu.
A maszynista widzi trzech debili na torach.
Wysłany: 2011-02-24, 23:50
Ferbik napisał/a:
Podskocz na tartak Witkowskich do Rychłowic. Jak miałem chomika, to zawsze zaopatrywałem się u stolarza albo na tartaku.
Albo wcześniej sobie zadzwoń.
po co az tam w Wieluniu koło avansu mają siedzibe, naprzeciwko Piotra ;p
_________________ Nieustanna walka i dążenie po swoje
Wyznaczone cele przepędzają paranoje. Twardo tu stoję bo pewien jestem swego. Z podniesioną gardą nikt mi nie odbierze tego. Co nauczyło życie tysiącem dni. Nie raz konkretnie pozmazywały ślady krwi wiesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum