R E K L A M A
P O R E K L A M I E

Wieluń - forum,adresy, informacje, reklama, kluby, restauracje, komunikacja, pkp, pks, ogłoszenia, praca,mapa, firmy, radio

Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia Strona Główna Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat :: Następny temat
Sprzedam konsolę Nintendo Wii
Autor Wiadomość
Pan_Muchomor 
Słyszał o Wieluniu
na minus

Otrzymał 2 piw(a)
Wysłany: 2010-10-12, 17:59   Sprzedam konsolę Nintendo Wii

Witam.
Mam do zaoferowania konsolę Nintendo Wii wraz z akcesoriami. Zestaw, który oferuję jest niewątpliwie bardzo bogato wyposażony - 3 wiiloty, 2 nunchuki, 3 oryginalne gry, konsola Wii wraz z zasilaczem, kablem chinch+kostką euro, czujnik ruchu, podstawka, softmod wraz z kartą pamięci (Kingston 1GB), a także pudełko z płytami (około 10 sztuk).

Gwarantuję, że całość jest w bardzo dobrym stanie, gdyż Wii traktowane było przeze mnie raczej jako ciekawostka. Nie ma tu mowy o zużyciu lasera, czy zmęczonych kontrolerach.

Konsola została przerobiona przeze mnie za pomocą soft modu, a więc mamy dostęp do przeglądarki internetowej Opera, ogromnej ilości mini gierek, oficjalnego i nieoficjalnego softu (m.in. emulatory psx, nintendo64), a przede wszystkim nie musimy zużywać poprzez wyciąganie i wkładanie do konsoli/pudełka naszych oryginalnych płyt. Wystarczy zrobić kopię zapasową. Każdy zainteresowany tematem wie jakie możliwości daje uwolnione Wii. Oczywiście zachowałem kopię oryginalnego softu, także dla chcących nabyć Wii z oprogramowaniem serwisowym, przywrócę wszystko do poprzedniej wersji.

Ze względu na pracę kontakt ze mną dopiero po 15, czasem po 19, także wszystkich zainteresowanych proszę o wyrozumiałość. Jeśli napiszesz sms, to oddzwonię, kiedy tylko będę miał możliwość. Mój nr tel. 535353717 - Wojtek.

Zdjęcia:
http://img841.imageshack.us/img841/310/wiii1.jpg
http://img819.imageshack.us/img819/4719/wiiii2.jpg

Cena - 600zł.

Oczywiście mile widziany odbiór osobisty.
Postaw piwo autorowi tego posta

kataniarz 
Ma stragan na targu

Postawił 2 piw(a)
Wysłany: 2010-10-12, 22:33   

Witam

Mam pytanie odnosnie przerobki nintendo Wii. Ile bys chcial za przerobke konsoli??

Pan_Muchomor 
Słyszał o Wieluniu
na minus

Otrzymał 2 piw(a)
Wysłany: 2010-10-12, 22:52   

40zł

Odpowiedz do tematu