Dyski sprawne, testowane w MHDD, wg S.M.A.R.T brak realokowanych (bad)sektorów. Dyski pochodzą z komputerów biurowych w których chodziły od nowości, mają już swój przebieg, więc są słyszalne w pracy (głównie ten 8GB - dlatego ta sama cena co za te 6GB).
Pamięci
256MB DDR400, szczegóły mogę podać jak będzie zainteresowanie (pracują w komputerze z którego piszę ) 2szt - 13zł/szt albo 23 za obie.
256MB SDRAM DIMM PC133 - 10zł
128MB SDRAM DIMM PC133 - 2szt - 5zł/szt
Wszystkie sprawdzane w Memtest86, jak i wszystkie pracowały u mnie w domu po tym jak je dostałem/kupiłem.
Taśmy
ATA 40 żył, dwa urządzenia - 50gr/szt (mam ich sporo)
FDD - również 50gr/szt (są pod jednego i pod dwa - pytać)
Z tego co pamiętam mam też sporo złączy RS232, LPT, Gameport na taśmach - takich jak w komputerach klasy AT - niektóre nowe płyty główne mają COMa czy gameport do wyprowadzenia 'na szpilkach' więc jakby były potrzebne to poszukam. 1zł/szt.
Ceny do delikatnej negocjacji przy większych ilościach sprzętu na raz. Mogę podrzucić w dowolny punkt w Wieluniu lub bliskiej okolicy (powiedzmy 5km za miasto - na dalsze wyjazdy rowerem już trochę chłodno jest)
Post będzie pewnie jeszcze uzupełniany, muszę przejrzeć dokładnie zawartość szaf i pudeł Z góry powiem że jeśli kogoś interesują podzespoły do komputerów klasy PII/Celeron/PIII, to proszę pytać
A, i za pamięci - nie zamieniam się na nic, nawet na piwo czasem potrzeba po prostu kilku 'żółtych' w kieszeni.)
Ostatnio zmieniony przez kitor 2010-10-26, 19:38, w całości zmieniany 5 razy
To podaj mi na PW co z tego bierzesz i co tam jeszcze potrzeba (taśmy ATA 40 żył mam pełno, 80 żył też się znajdą). Pod SocketA chwilowo płyty nie mam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum