Zainspirowany tym tematem postanowiłem stworzyć ten. Proponuję wrzucać tutaj wszystkie problemu typu szukam programu/adresu/numeru czy coś takiego. Często nie warto zakładać tematu dla jednej sprawy a pytania zadane w shoucie mogą umknąć, zwłaszcza niezarejestrowanym/niezalogowanym.
I na początek pytanie. Zna ktoś jakiś dobry klej którym skleję 2 kawałki materiału? Kiedyś superglue próbowałem na jeansie, ale zrobił się gorący, zaczął parować i wypaliła się dziura, tak więc wolę drugi raz nie próbować
Będę starał się dawać "Pomógł" każdemu kto rozwiąże czyjś problem.
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Ostatnio zmieniony przez yabos 2010-10-25, 10:43, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 8 razy Dołączył: 19 Maj 2010 Posty: 806 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-10-25, 09:53
yabos, kleju nie znam ale pochwalam pomysł na temat i ten sposób jego rozwiązywania. Tylko trochę roboty będą mieli Moderatorzy - przynajmniej na początku
Zna ktoś jakiś dobry klej którym skleję 2 kawałki materiału? Kiedyś superglue próbowałem na jeansie, ale zrobił się gorący, zaczął parować i wypaliła się dziura, tak więc wolę drugi raz nie próbować
Jaki materiał? Jak jeans to lepiej zszyć jakąś grubą i mocną nicią Jeśli koniecznie klej, to znacznie lepszy byłby butapren w tym celu od superglue.
yabos, są proszki klejące do tkanin, taśmy dwustronne do tkanin, popytaj w pasmanterii.
Ja osobiście taśmę dwustronną stosuję w krawiectwie ale najlepsze ma zastosowanie przy niezbyt grubych tkaninach.
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Łaty do naprasowania, proszki i taśmy klejące do dostania w Puszystej Pani na Piłsudzkiego, tyle że potrzebny jest klej bo to wszystko nie zdaje egzaminu. Już chyba wiem co kupić, przekażę osobie zainteresowanej
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Witam potrzebuję informacji na temat właściciela budynku na starych sadach umiejscowionego przy bloku 32. Jak ktoś ma kontakt lub info proszę o wiadomość na PW
Pomogła: 2 razy Wiek: 40 Dołączyła: 19 Mar 2008 Posty: 133 Postawił 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-10-26, 12:39
mixas napisał/a:
Witam potrzebuję informacji na temat właściciela budynku na starych sadach umiejscowionego przy bloku 32. Jak ktoś ma kontakt lub info proszę o wiadomość na PW
Ten budynek stoi za blokami?? Mam tam tesciów, mieszkają już ok 20 lat, więc zapytam. Może coś wiedzą na temat właściciela.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum