Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2010-11-20, 11:16
w lidlu we wrzesniu byly rzeczy świąteczne na grudzień więc mnie nic nie zdziwi
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2010-11-20, 12:10
Shymool napisał/a:
A poza tym będąc na ostatnich spotach zauważyłem, że większość nawoływań to tzw "pic" ludzi którzy nie przychodzą.
A pamiętacie spota-wycieczkę, którą zorganizował nam Mrówek do byłej jednostki wojskowej? Frekwencja była wtedy prawie imponująca Może to jest jakaś odpowiedź na to, w jaki sposób organizować spoty aby obfitowały w rzesze forumowiczów, co.
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Wysłany: 2010-11-20, 15:11
JAREK.M napisał/a:
To znaczy że podpiszesz się za Noblem dla Ferbika i Jarka.M
Chętnie się podpisze - miło by było mieć znajomego nobliste.
Zwał jak zwał tego spota. Możemy zrobić tego andrzejkowego w styczniu ale pod warunkiem, że każdy Andrzej, ktróry przyjdzie na niego zapłaci za nasze rachunki
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Wysłany: 2010-11-20, 18:33
a co do tematu jednostki wojskowej - mogę udostępnić moje opracowanie i prezentacje multimedialną o tym miejscu
Wróćmy do tematu
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 402 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: WIELUŃ
Wysłany: 2010-11-21, 23:14
Shymol Ty łotrze, to nie jest mój kolega. Nawet nie leczymy się u tego samego psychiatry. Ja jestem psychopatą schizofrenikiem i jak wiesz to trochę większy kaliber niż jakieś zauroczenie Pismem klinowym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum