Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1504 Piwa: 17/150 Skąd: z północy
Wysłany: 2010-11-23, 18:27
ryba napisał/a:
Cytat:
Szczęście się do Pątnowian uśmiechnęło tego roku..
Z jakich względów wypowiadasz się za Pątnowian? I dlaczego wypowiadasz się w imieniu ich wszystkich, skoro połowa zagłosowała za Smugowskim? Równie dobrze można by napisać, że mieli pecha, jeśli już trzymać się tej - mocno wątpliwej w odniesieniu do wyborów - poetyki.
rybcia, gdzie napisałem, że wypowiadam się za Pątnowian? Jak to połowa zagłosowała za Smugowskim? To nie powinno być jakiejś dogrywki? Tzn. będą rządzili wspólnie z Kiedosem? To może być nawet ciekawe
miko 005, to nie jest kąsanie tylko odpowiedzi na głupi triumfalizm zwolenników innych opcji i napawanie się wynikiem Okrasy.
Poglądy poglądami ale takie zachowanie mnie irytuje - nic więcej.
miko 005 napisał/a:
Między innymi również Ty brałeś udział w miażdżącej krytyce faktu rozdawania zapałek przed cmentarzem w dzień poprzedzający Wszystkich Świętych
Przytocz mi chociaż jedną moją wypowiedź w temacie zapałek. Tyle że możesz mieć z tym problem...
miko 005 napisał/a:
już na samym początku walki o stanowiska, członkowie jego ugrupowania tą praworządność łamią
Administrator już wyjaśnił kwestie odpowiedzi Okrasy na pytania. Ale jeśli mimo wszystko uważasz inaczej, to wręcz twoim obowiązkiem jest zgłosić to do prokuratury!
miko 005 napisał/a:
Dlaczego Paweł Okrasa nie wygrał. Ja powiedziałem swoje, Ty swoje. Dalej nie ma co mącić, bo i tak ... ( jak wymieniony przeze mnie przywódca pewnej partii) nie jesteście gotowi na przyjęcie zewnętrznej krytyki. Po prostu, wiecie lepiej I tylko naród taki, według Was, jakiś ... głupi I wybrał inaczej
Ja wiem swoje a ty swoje. I niech tak zostanie. Dlaczego twój tok myślenia ma być tym prawidłowym? Chyba wolno mi mieć odmienne zdanie nt powodów złego wyniku Okrasy i FS w wyborach - no chyba że w mieście Majchra i Antczaka nie można mieć innego zdania...
http://wybory2010.pkw.gov...906.html#tabs-7 W Gminie Siemkowice remis, na szczęście w takich sytuacjach ordynacja wyborcza znajduję rozwiązanie. Zmiana w gm. Siemkowice Włodzimierza Korbaczyńskiego zastąpi Kotynia Zofia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum