Szkoda ,że mnie też nie będzie na tym spotkaniu ...Czuję , że będzie ciekawie Będę Was obserwować bo dziś mam "nockę" w TR...praca wzywa ...Pozdrawiam forumowiczów
No i byłam tą małą godzinkę. Nie wiem co działo się później, pewnie troszke mnie omineło. Pozdrawiam obecnych serdecznie.
Mam tylko jedną prośbę. Jeśli podajemy godzinę to nie zakładajmy, że i tak nikogo nie bedzie. Starajmy się zjawiać w miare morzliwosci o ustalonej porze. To taka mała dygresja. (i tu w tym miejscu pozdrawiam Inicjatora spotkania )
Pomógł: 15 razy Dołączył: 19 Lip 2005 Posty: 1562 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: zewsząd
Wysłany: 2006-03-04, 09:25
i po spotkaniu Mam troszkę zachwianą z rana postawe pionową , ale chyba to normalne Były flashe więc jakieś zdjęcia się napewno pojawią ze spotkania
pozdrawiam wszystkich obecnych oraz tych, którzy musieli wyjść wczesniej
do następnego .......
o faaaaaaaaka, ale foty, usmarkałam się ze śmiechu....
Na tej imprezie byłam kierowcą przecież ja nie lubię
Buchnięcia w mankiet dla wszystkich przybyłych
foteczki całkiem niezłe.ja czekam na następne spotkanie i mam nadzieje ze z lesiem wypijemy flaszeczke razem do dna.no cóż.pech ze mieszkam tak daleko i nie mam prywatnego kierowcy.ale może dojade pks`em na następne spotkanie;.pozdrawiam wszystkich
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum