Witam mam do zaoferowania sprzedaz ziemi z mozliwoscia zabudowy w miejscowości Kolonia Raczyn o areale 0,7 ha. wszystkie media. 2 km od Wielunia dogodne miejsce. zapraszam. cena 100000 ( do negocjacji)
Kataniarz czy mógłbyś napisać gdzie ta działka się znajduje dokładnie?
Masz może jakieś namiary na właściciela??
Szukam nie drogiej działki lub nieruchomosci w dobrym miejscu na terenie Wielunia wiec byłbym wdzięczny za info!
Pozdrawiam i z góry dziękuje!!
Pomogła: 9 razy Wiek: 43 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 239 Piwa: 1/5 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-12-01, 12:59
Nie wiem Administrator jaki widzisz problem z Koroną, mieszkam niedaleko i zapach w ogóle mi nie dokucza. Co do działki o 15 m szerokości to kwestia dogadania się z sąsiadem. Rodzice mają na takiej szerokości postawiony dom o powierzchni około 250m kw. (od strony jednego sąsiada jest 1 metr szerokości i nie ma od tej strony okien). Więc?
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-12-01, 13:44
A ja pracowałem 4 lata w firmie która była położona w odległości kilkuset metrów od korony i zapach świeczek czułem praktycznie codziennie. Co do jego "zbawiennego" wpływu na zdrowie mogą się wypowiedzieć pracownicy KORONY.
Ciekawe co zrobią rodzice kiedy sąsiad sprzeda działkę,a kupującemu nie spodoba mu ta odległość.
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2010-12-01, 16:05
Administrator napisał/a:
Co do jego "zbawiennego" wpływu na zdrowie mogą się wypowiedzieć pracownicy KORONY.
Nie pal świeczek w domu, bo więcej tego zapachu będziesz miał w mieszkaniu niz jest go na dworze w pobliżu Korony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum