Jest jakiś dodatek do Opery albo Chrome który otwiera tytuły zakładek RSS jak w Firefoxie? Chodzi mi o to że w zakładkach jest katalog w którym widać nagłówki artykułów, fajnie się tak przegląda np wiadomości a tylko tego mi brakuje w przeglądarkach innych niż FF ;]
_________________ "All this chaos in heads of quarter intelligentsia comes from that science
is really not for everybody."
[Hugo Steinhaus "Memories and Notes"]
Proste, szybkie przeglądanie artykułów po tytułach.
_________________ "All this chaos in heads of quarter intelligentsia comes from that science
is really not for everybody."
[Hugo Steinhaus "Memories and Notes"]
Strasznie pamięciożerna - każdą kartę liczy jako nowy proces. Jeśli są strony z jakimiś zamulającymi skryptami, to chrom nieźle potrafi przydławić system.
Wg mnie za wcześnie żeby tak napisać.
Owszem przeglądarka fajna ale za dużo błędów ma na chwilę obecną, choćby losowe wyświetlanie checkbox-ów i radio button-ów ;-/
Kolejne pytanie dot. Opery. Da się zrobić tak żeby pasek kart był pod paskiem adresu i paskiem zakładek (tak jak w FF)? Bo umiem tylko tak żeby był z boku albo całkowicie na dole.
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 15 Sie 2008 Posty: 293 Postawił 5 piw(a) Skąd: Okolice
Wysłany: 2010-12-22, 17:41
Ferbik napisał/a:
tom25 napisał/a:
Tylko GOOGLE CHROME.
Strasznie pamięciożerna - każdą kartę liczy jako nowy proces. Jeśli są strony z jakimiś zamulającymi skryptami, to chrom nieźle potrafi przydławić system.
Czy szybka to bym się kłócił, zależy od strony chyba i od ilości otwartych kart. U mnie najszybciej Opera działa, później Chrome, na końcu FireFox. Chociaż różnice przeważnie są niemal nieodczuwalne (zwłaszcza po formacie;)) a każda przeglądarka ma "plusy dodatnie i plusy ujemne". A czy prosta... Wszystkie przeglądarki IMO są proste i różnią się tylko szczegółami. Po 10 min. konfiguracji i 2-3 dniach używania dla mnie z każdej korzysta się tak samo (chociaż ciągle mnie wkurza to, że w Operze pasek kart mam za wysoko i mi na Winampa zachodzi;)).
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum