|
Czy znacie Tomka z poczty ? |
| Author |
Message |
Syn Mariana
Ma stragan na targu

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Świetny topik :D Sam jestem ciekaw jak się sprawa rozwinie :wink: ;) |
|
|
|
|
vanilia1000
Dojeżdża PKSem

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| minęły 24 godziny od założenia tematu ..... sprawa zaczyna się przeciągać jak w "Modzie na Sukces" :)))) |
|
|
|
|
Leveile Soleile
W trakcie przeprowadzki do Wielunia

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="vanilia1000"]minęły 24 godziny od założenia tematu ..... sprawa zaczyna się przeciągać jak w "Modzie na Sukces" :))))[/quote]
Są też już pierwsi, wierni widzowie. :razz: |
|
|
|
|
Spooky
Wieluniaczek

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Jest też na pewno dużo wiernych widzów, którzy nie wypowiadają się w temacie, ale śledzą go na bieżąco :) Więc tym bardziej ciekawe, jak sytuacja się rozwinie :) |
|
|
|
|
wln4life
Przyjeżdża na zakupy

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="vanilia1000"]ale będą jaja jeśli Tomek okaże się dalekim kuzynem, albo przyrodnim bratem ;P
[size=9][ [i][b]Dodano[/b]: 2010-12-16, 22:31[/i] ][/size]
ale muszę przyznać ... pośród wielu postów "sprzedam", "nowy burmistrz" itd, ten temat wzbudził zainteresowanie :)[/quote]
najprościej albo kogoś ma albo jest po tej samej stronie kija :D
czekamy na efekty |
|
|
|
|
Shymool
Mieszka pod Wieluniem carpet crawler

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Ja już chyba domyślam się o co chodzi :idea: Poczta Polska ostatnio bardzo się wszędzie reklamuje. A taki wątek to "żyła złota". Zainteresowanie pocztą wzrosło - ruch na poczcie również. |
|
|
|
|
ourson
Moderator

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| [b]Shymool[/b], wydaje mi się że przeceniasz kreatywność specjalistów z Poczty Polskiej :twisted: |
|
|
|
|
miko 005
WIELUNIAK

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
Jest jeszcze inny wariant ;) , magia anonimowości w necie. Żeby się nie okazało, że [b]ania011990[/b] to tak naprawdę zakochana po uszy w starszym chłopaku 15-16-sto latka :P :D
Trudno jest sobie wyobrazić pełnoletnią dziewczynę, która nie wie jak sobie poradzić w najprostszej sprawie na świecie ;) gdzie w grę wchodzą sprawy sercowe :D
Mamy XXI wiek, czasy gdzie to chłopak "robił" pierwszy krok mamy już za sobą. Dzisiaj jest całkiem inaczej, tak tak panno [b]ania011990[/b], dzisiaj to Ty możesz zrobić ten pierwszy krok i nikt tego nie uzna za ... narzucanie się :razz:
No chyba, że jest to jednak wariant; [b]małolata - dorosły[/b], a wtedy zmienia to diametralnie całą tę historię :evil: |
|
|
|
|
Ferbik
Administrator

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="miko 005"]No chyba, że jest to jednak wariant; małolata - dorosły,[/quote]
Leon zawodowiec i Matylda :) |
|
|
|
|
BaD_GiRl
Dojeżdża PKSem

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[b]miko 005[/b][color=blue][/color]
a jeśli nawet by się okazało,że dziewczyna nie jest pełnoletnia, to co w tym złego,że chce poznać chłopaka? Czy prawo do miłości mają tylko osoby pełnoletnie?
...i nawet jeśli to jest jakaś prowokacja, to fajny taki temat, który odrywa nas od rzeczywistości-szarej i nudnej;P |
|
|
|
|
Leveile Soleile

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="BaD_GiRl"]
...i nawet jeśli to jest jakaś prowokacja, to fajny taki temat, który odrywa nas od rzeczywistości-szarej i nudnej;P[/quote]
To nie ulega wątpliwości. :wink: Ale gdyby to była prawda ... :razz: Jestem bardzo ciekawa co dalej. :wink: |
|
|
|
|
Urban
Słyszał o Wieluniu

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[b]ania011990 [/b]
Napisz do mnie PW bo niestety do Ciebie nie można ich wysyłać. |
|
|
|
|
wielunianka1992
Ma stragan na targu

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="Spooky"]Jest też na pewno dużo wiernych widzów, którzy nie wypowiadają się w temacie, ale śledzą go na bieżąco :) Więc tym bardziej ciekawe, jak sytuacja się rozwinie :)[/quote]
muszę przyznać jestem wiernym widzem i nie mogę doczekać się zakończenia :D
[quote="Urban"]ania011990
Napisz do mnie PW bo niestety do Ciebie nie można ich wysyłać.[/quote]
oo czyżby.. :mrgreen: |
|
|
|
|
Ferbik
Administrator

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Będę dziś na poczcie, to postaram się zrobić zdjęcie agentowi Tomkowi :D |
|
|
|
|
Urban
Słyszał o Wieluniu

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="Ferbik"]Będę dziś na poczcie, to postaram się zrobić zdjęcie agentowi Tomkowi :D[/quote]
Ja już jestem po pracy :) |
|
|
|
|
rafalekjan

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| W takie mistyfikację to już nie uwierzę. Przekręt jakich mało. Pomysł dobry, ale nagłe pojawienie się tomka świadczy o waszym słabym scenariuszu.. |
|
|
|
|
Administrator
Administrator

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| rafalekjan jesteś mistrzem OT..... |
|
|
|
|
rafalekjan

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Kliknął bym "Lubię to!", ale niestety forum jest trochę ograniczone w funkcję :P |
|
|
|
|
Leveile Soleile

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
[quote="Urban"]
Ja już jestem po pracy :)[/quote]
A tak fajnie się zapowiadało. Faktycznie trochę słaby scenariusz. 8) |
|
|
|
|
Ferbik
Administrator

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Kurczę... to poprośmy teraz Urbana i anie011990 o kontynuowanie tego wątku, jeśli oczywiście dojdzie do spotkania. Jakieś zdjęcia, opisy, itp. Nie zostawimy tak tego! Domagamy się teraz kontynuacji wątku, skoro dzięki forum doszło/dojdzie do konfrontacji :D |
|
|
|
|
Spooky
Wieluniaczek

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Zdjęcia, opisy... Filmy też mogą być, ale to już trzeba by utworzyć odpowiedni wątek w dziale erotycznym :P |
|
|
|
|
BaD_GiRl
Dojeżdża PKSem

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| ....no i oczywiście randka, na której pojawią się wszyscy zainteresowani dalszym przebiegiem akcji ;D |
|
|
|
|
Urban
Słyszał o Wieluniu

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
| Nie będzie żadnej randki, fotek i filmów...Przynajmniej nie ze mną :wink: |
|
|
|
|
wln4life
Przyjeżdża na zakupy

|
|
|
|
|
BaD_GiRl
Dojeżdża PKSem

|
Posted:
|
[ !!! ]
|
|
ejjj noo... co tu tak cicho:>? temat padł??
hmmmm....może też zapytam o jakiegoś chłopaka, żeby podtrzymać temat...;p;p |
|
|
|
|
|
|