Warning ! cookie path is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_path row
 Forum Index

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups
RegisterRegister  Log inLog in

Previous topic «» Next topic
Czy znacie Tomka z poczty ?
Author Message
Syn Mariana
Ma stragan na targu

Posted:     [ !!! ]

Świetny topik :D Sam jestem ciekaw jak się sprawa rozwinie :wink: ;)

vanilia1000
Dojeżdża PKSem

minęły 24 godziny od założenia tematu ..... sprawa zaczyna się przeciągać jak w "Modzie na Sukces" :))))

Leveile Soleile
W trakcie przeprowadzki do Wielunia

[quote="vanilia1000"]minęły 24 godziny od założenia tematu ..... sprawa zaczyna się przeciągać jak w "Modzie na Sukces" :))))[/quote]

Są też już pierwsi, wierni widzowie. :razz:

Spooky
Wieluniaczek

Jest też na pewno dużo wiernych widzów, którzy nie wypowiadają się w temacie, ale śledzą go na bieżąco :) Więc tym bardziej ciekawe, jak sytuacja się rozwinie :)

wln4life
Przyjeżdża na zakupy

[quote="vanilia1000"]ale będą jaja jeśli Tomek okaże się dalekim kuzynem, albo przyrodnim bratem ;P

[size=9][ [i][b]Dodano[/b]: 2010-12-16, 22:31[/i] ][/size]
ale muszę przyznać ... pośród wielu postów "sprzedam", "nowy burmistrz" itd, ten temat wzbudził zainteresowanie :)[/quote]

najprościej albo kogoś ma albo jest po tej samej stronie kija :D
czekamy na efekty

Shymool
Mieszka pod Wieluniem
carpet crawler

Ja już chyba domyślam się o co chodzi :idea: Poczta Polska ostatnio bardzo się wszędzie reklamuje. A taki wątek to "żyła złota". Zainteresowanie pocztą wzrosło - ruch na poczcie również.

ourson
Moderator

[b]Shymool[/b], wydaje mi się że przeceniasz kreatywność specjalistów z Poczty Polskiej :twisted:

miko 005
WIELUNIAK

Jest jeszcze inny wariant ;) , magia anonimowości w necie. Żeby się nie okazało, że [b]ania011990[/b] to tak naprawdę zakochana po uszy w starszym chłopaku 15-16-sto latka :P :D

Trudno jest sobie wyobrazić pełnoletnią dziewczynę, która nie wie jak sobie poradzić w najprostszej sprawie na świecie ;) gdzie w grę wchodzą sprawy sercowe :D
Mamy XXI wiek, czasy gdzie to chłopak "robił" pierwszy krok mamy już za sobą. Dzisiaj jest całkiem inaczej, tak tak panno [b]ania011990[/b], dzisiaj to Ty możesz zrobić ten pierwszy krok i nikt tego nie uzna za ... narzucanie się :razz:
No chyba, że jest to jednak wariant; [b]małolata - dorosły[/b], a wtedy zmienia to diametralnie całą tę historię :evil:

Ferbik
Administrator

[quote="miko 005"]No chyba, że jest to jednak wariant; małolata - dorosły,[/quote]
Leon zawodowiec i Matylda :)

BaD_GiRl
Dojeżdża PKSem

[b]miko 005[/b][color=blue][/color]
a jeśli nawet by się okazało,że dziewczyna nie jest pełnoletnia, to co w tym złego,że chce poznać chłopaka? Czy prawo do miłości mają tylko osoby pełnoletnie?

...i nawet jeśli to jest jakaś prowokacja, to fajny taki temat, który odrywa nas od rzeczywistości-szarej i nudnej;P

Leveile Soleile

[quote="BaD_GiRl"]

...i nawet jeśli to jest jakaś prowokacja, to fajny taki temat, który odrywa nas od rzeczywistości-szarej i nudnej;P[/quote]

To nie ulega wątpliwości. :wink: Ale gdyby to była prawda ... :razz: Jestem bardzo ciekawa co dalej. :wink:

Urban
Słyszał o Wieluniu

[b]ania011990 [/b]

Napisz do mnie PW bo niestety do Ciebie nie można ich wysyłać.

wielunianka1992
Ma stragan na targu

[quote="Spooky"]Jest też na pewno dużo wiernych widzów, którzy nie wypowiadają się w temacie, ale śledzą go na bieżąco :) Więc tym bardziej ciekawe, jak sytuacja się rozwinie :)[/quote]
muszę przyznać jestem wiernym widzem i nie mogę doczekać się zakończenia :D

[quote="Urban"]ania011990

Napisz do mnie PW bo niestety do Ciebie nie można ich wysyłać.[/quote]

oo czyżby.. :mrgreen:

Ferbik
Administrator

Będę dziś na poczcie, to postaram się zrobić zdjęcie agentowi Tomkowi :D

Urban
Słyszał o Wieluniu

[quote="Ferbik"]Będę dziś na poczcie, to postaram się zrobić zdjęcie agentowi Tomkowi :D[/quote]

Ja już jestem po pracy :)

rafalekjan

W takie mistyfikację to już nie uwierzę. Przekręt jakich mało. Pomysł dobry, ale nagłe pojawienie się tomka świadczy o waszym słabym scenariuszu..

Administrator
Administrator

rafalekjan jesteś mistrzem OT.....

rafalekjan

Kliknął bym "Lubię to!", ale niestety forum jest trochę ograniczone w funkcję :P

Leveile Soleile

[quote="Urban"]

Ja już jestem po pracy :)[/quote]

A tak fajnie się zapowiadało. Faktycznie trochę słaby scenariusz. 8)

Ferbik
Administrator

Kurczę... to poprośmy teraz Urbana i anie011990 o kontynuowanie tego wątku, jeśli oczywiście dojdzie do spotkania. Jakieś zdjęcia, opisy, itp. Nie zostawimy tak tego! Domagamy się teraz kontynuacji wątku, skoro dzięki forum doszło/dojdzie do konfrontacji :D

Spooky
Wieluniaczek

Zdjęcia, opisy... Filmy też mogą być, ale to już trzeba by utworzyć odpowiedni wątek w dziale erotycznym :P

BaD_GiRl
Dojeżdża PKSem

....no i oczywiście randka, na której pojawią się wszyscy zainteresowani dalszym przebiegiem akcji ;D

Urban
Słyszał o Wieluniu

Nie będzie żadnej randki, fotek i filmów...Przynajmniej nie ze mną :wink:

wln4life
Przyjeżdża na zakupy

Urban legend...

BaD_GiRl
Dojeżdża PKSem

ejjj noo... co tu tak cicho:>? temat padł??
hmmmm....może też zapytam o jakiegoś chłopaka, żeby podtrzymać temat...;p;p

[ CLOSED ]
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: