Pomógł: 2 razy Wiek: 45 Dołączył: 09 Maj 2010 Posty: 147 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-12-23, 21:08
Gratis (procentowo) zacny, ale co to jest ten York? Przejrzałem z 10 IMO największych sklepów w necie plus allegro i tego nikt nie sprzedaje. Tz wiem, że to jakaś naklejka, ale dlaczego tego kupić nie można.
Wiem jedno w ciemno, na pewno jest lepszy niż Alivio : )
Wiglus, mam spinning Yorka, matchówkę Yorka i sobie chwalę. Pytanie zadałeś na zasadzie typu: co to jest Onkyo? Znam Panasonica, Grundiga, Pioneera ale Onkyo?
Pomógł: 2 razy Wiek: 45 Dołączył: 09 Maj 2010 Posty: 147 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-12-23, 21:28
Ferbik napisał/a:
Wiglus, mam spinning Yorka, matchówkę Yorka i sobie chwalę. Pytanie zadałeś na zasadzie typu: co to jest Onkyo? Znam Panasonica, Grundiga, Pioneera ale Onkyo?
Onkyo znam
Poważnie nie znałem tej firmy, tz nie wiedziałem, że sprowadza wędki.
http://www.york.info.pl/kat_001.php?wyb=1 chociażby tutaj Myślę, że to optymalne wędki w stosunku cena:jakość.
Faktem jest, że przy naciągnięciu matchówki (zmiana gruntu) złamała mi się szczytówka, ale wysłałem na gwarancji i w ciągu paru dni od wysyłki miałem nową.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum