Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2010-02-10, 09:38
chlopczyk napisał/a:
Ale wyjaśnienia, których udzielił mi ryba wiele wyjaśniają i utwierdzają mnie w przekonaniu, że taki plebiscyt to raczej popierdółka, bo region wieluński nie ma sportowców, którzy są godni jakiegokolwiek wyróżnienia.
chlopczyk, dlatego zrób tak jak ja, zostaw tę zabawę tym, którzy chcą się w nią pobawić i nie przeszkadzaj, OK .
Tak sobie myślę, bo padają tu zarzuty o Ich osiągnięcia sportowe ( a raczej wielkość tych osiągnięć ). Gdyby np. zdobyli medale na wielkich imprezach rangi międzynarodowej, to teraz brali by udział w plebiscycie na sportowca kraju, a nie ziemi wieluńskiej A na „naszym poletku” to i te osiągnięcia mogą być malutkie, i co za tym idzie prawie niezauważalne, szczególnie dla tych, którzy regionalnym sportem interesują się tak jak ja
Ponawiam więc apel do wszystkich malkontentów, macie swoje typy, głosujcie na nie, nie macie, albo wam coś nie odpowiada, omijajcie ten plebiscyt szerokim kołem, z pożytkiem dla wszystkich.
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Sie 2007 Posty: 427 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: zewsząd
Wysłany: 2010-02-10, 10:45
Chciałbym tylko jeszcze dodać, że jest to pierwsza edycja tego plebiscytu, więc wydaje mi się, że trochę taryfy ulgowej mu się należy. A i tak jak na pierwsze przetarcie, nie wygląda to źle. Trochę ciekawych nazwisk jest, bez przesady.
_________________ Conversations don't get any better as you get older
Tak sobie myślę, bo padają tu zarzuty o Ich osiągnięcia sportowe ( a raczej wielkość tych osiągnięć ). Gdyby np. zdobyli medale na wielkich imprezach rangi międzynarodowej, to teraz brali by udział w plebiscycie na sportowca kraju, a nie ziemi wieluńskiej
Zgadzam się, dlatego chciałem tylko dopytać czy to dotyczy kogoś kto reprezentuje nasz region czy tego kto stąd pochodzi, a karierę robi gdzie mu się podoba.
miko 005 napisał/a:
dlatego zrób tak jak ja, zostaw tę zabawę tym, którzy chcą się w nią pobawić i nie przeszkadzaj, OK .
dowiedziałem się tego czego chciałem i tyle z mojej strony.
Jako iż straciłem orientację w lokalnym sporcie całkowicie wstrzymuje się od głosu, a co za tym idzie nie wypowiadam się na temat głosowania na kogokolwiek.
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-12-29, 11:23
Rusza kolejna edycja Powiatowego Plebiscytu „Sportowiec Ziemi Wieluńskiej”. Celem imprezy organizowanej przez Starostwo Powiatowe w Wieluniu jest naturalnie popularyzacja sportu w powiecie wieluńskim i promowanie zdrowego trybu życia.
Plebiscyt organizowany jest w następujących kategoriach:
- najpopularniejszy zawodnik
- nadzieja sportu spośród młodych talentów (do 18-go roku życia)
- działacz sportowy roku
Nominacje kandydatów na najpopularniejszego zawodnika 2010 roku powinny zawierać: imię i nazwisko, dyscyplinę, nazwę klubu, który obecnie reprezentuje, główne osiągnięcia w okresie od 1 stycznia do 31 grudnia 2010 r. oraz krótkie uzasadnienie.
Nominowanymi mogą być takie osoby, które reprezentują kluby i stowarzyszenia sportowe lub szkoły z Powiatu Wieluńskiego.
Nominacje należy przesłać pocztą lub dostarczyć osobiście do Starostwa Powiatowego w Wieluniu Wydział Edukacji Kultury Sportu i Turystyki Pl. Kazimierza Wielkiego 2 pok.208. Termin nadsyłania lub dostarczenia nominacji upływa 14 stycznia 2011 r. godz. 15.30 (decyduje data i godzina wpływu do Starostwa Powiatowego). Zamknięcie głosowania nastąpi 20 lutego 2011 r. o godz. 24.00. (decyduje data stempla pocztowego).
Ostateczne wyniki Plebiscytu zostaną ogłoszone do dnia 28 lutego 2011 r. Zwycięzcy poszczególnych kategorii oraz osoby, które zajęły II i III miejsce otrzymają okolicznościowe puchary lub statuetki, a wszyscy nominowani dyplomy. Ponadto spośród osób głosujących w plebiscycie organizatorzy rozlosują upominki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum