R E K L A M A
P O R E K L A M I E

Wieluń - forum,adresy, informacje, reklama, kluby, restauracje, komunikacja, pkp, pks, ogłoszenia, praca,mapa, firmy, radio

Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia Strona Główna Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat :: Następny temat
PLECAK ADIDAS, BLUZA PUMA [SPRZEDAM] TANIO !!!
Autor Wiadomość
damian199312 
Przejeżdżał przez Wieluń

Wysłany: 2010-12-30, 00:00   PLECAK ADIDAS, BLUZA PUMA [SPRZEDAM] TANIO !!!

Witam !!! Dziś mam do sprzedania NOWY ORYGINALNY PLECAK ADIDAS.

Młodzieżowy plecak idealny do szkoły czy na studia o nowoczesnym wzornictwie. Plecak z dużą, szeroko otwieraną komorą główną oraz dodatkowymi kieszeniami (przód, boki) - co pozwoli na zachowanie wewnątrz porządku i oddzielenie od siebie zawartości. Jakośc i komfort wykonania firmy ADIDAS gwarantuje zadowolenie.
Organizer na długopisy i małe kieszonki w przedniej kieszenie sprawiają, iż jest to idealny plecak szkolny. Szerokie otwarcie oraz wygoda noszenia sprawia, iż idealnie sprawdza się także jako plecak codzienny / miejski. Plecak posiada specjalną kieszeń umożliwiającą przenoszenia laptopa 15" lub netboków.

Plecak Adidas BTS Power

* Dwukomorowy plecak, pomieści wszystko co niezbędne do szkoły, pracy, czy na trening. * Bardzo pojemna komora główna wyposażona jest w przegrodę oraz paski kompresyjne pozwalające regulować jej pojemność w zależności od potrzeb.
* Zapinana na podwójny, metalowy suwak.
* Przednia komora posiada dodatkowo organizer na przybory do pisania, dokumenty, portfel, telefon, laptop itp.
* Dodatkowe kieszonki z siatki po bokach plecaka, na drobne przedmioty, puszkę, butelkę.
* Plecak posiada powłokę przeciwdeszczową, co chroni jego zawartość przed zamoknięciem.
* Plecy lekko usztywniane.
* Ramiączka regulowane, podszyte miękką gąbką.
* Logo ADIDAS oraz paski odblaskowe, co zwiększa bezpieczeństwo.
* Wymiary: wysokość 43cm/ szerokość 32cm/ głębokość 10-25cm

Plecak posiada wszelkie metki, potwierdzająca jego autentyczność. Oprócz tego posiada niewielkie logo PKO Banku Polskiego i UniCredit o wymiarach 2x3 cm. Gorąco zachęcam do zakupu. Na wszelkie pytania i wątpliwości z miłą chęcią udzielę odpowiedzi.

Kontakt:
- gg 10379369
- e-mail domino.giemza@poczta.fm
- bądź przez ,,zadaj pytanie sprzedającemu"

Cena jaka mnie interesuje to 82,99 zł ! Tylko teraz w okresie świątecznym taka wyprzedaż !!!

Oprócz tego posiadam również do sprzedania NOWĄ, NIEUŻYWANĄ BLUZĘ PUMA !!!

Wymiary:

Długość całkowita z tyłu: 66
Szerokość pod pachą: 61
Długość pod pachą: 40
Szerokość na dole: 55
Długość zewnętrzna rękawa: 75
Szerokość na dole: 55

Cena to 50zł do lekkich negocjacji.
Bardzo zachęcam do kupna. Więcej informacji i zdjęć mogę udzielić ewentualnie na e-maila. Bluza jest nowa, z oryginalną metką, przeze mnie tylko raz przymierzana. Sprzedaje, gdyż jest na mnie za dużą :( Myślę, że cena nie jest wygórowana :)

Jestem otwarty na wszelkie propozycje i niewielkie negocjacje.

JESZCZE RAZ ZACHĘCAM DO KUPNA !!!

1299683435.jpeg
Plik ściągnięto 35 raz(y) 34,52 KB

przod.jpg
Plik ściągnięto 30 raz(y) 85,7 KB

Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu