R E K L A M A
P O R E K L A M I E

Wieluń - forum,adresy, informacje, reklama, kluby, restauracje, komunikacja, pkp, pks, ogłoszenia, praca,mapa, firmy, radio

Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia Strona Główna Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat :: Następny temat
Poszukuję sklepu z gąbką oraz z elastycznymi rurkami :)
Autor Wiadomość
eddiemj 
Dojeżdża PKSem
eddiemj

Postawił 1 piw(a)
Wysłany: 2011-01-03, 11:14   Poszukuję sklepu z gąbką oraz z elastycznymi rurkami :)

Witam serdecznie. Mam dwa dziwne pytania :P

Zrobiłem ławeczkę na siłownie i muszę ładnie ją w końcu wykończyć materiałem, który przykryje gąbkę, aby nie było za twardo (wstyd ją kocem tyle czasu przykrywać :P )

Pierwsze pytanie: Gdzie mogę dokładnie kupić w Wieluniu taką dwu, trzy lub cztero centymetrową gąbkę?

Drugie pytanie...nie wiem jak to powiedzieć ale potrzebuję takiej rurki cienkiej (stosunkowo miękkiej i elastycznej) Grubość coś pomiędzy rurką gumową od starych wentylów rowerowych a rurką, którą służy do szprycowania pacjentów u lekarza. Dokładnie musiałbym wcisnąć w tę rurkę powiedzmy rzecz o przekroju trzech zapałek :P

Pomóżcie zaspokoić moje fanaberie bo ludzie w sklepach się dziwnie patrzą jak im to tłumaczę i zarówno śmiesznie jak i bezproduktywnie jest na miasto wychodzić w poszukiwaniu takich skarbów ;)
Postaw piwo autorowi tego posta

Phoenix 
Ma stragan na targu

Wysłany: 2011-01-03, 11:24   

Co do gąbki to chyba najlepiej jakbyś zapytał u jakiegoś tapicera, na pewno mają takie rzeczy bo to często się wykorzystuje przy materacach. Nie wiem jak Ci pomóc..na traugutta chyba jest zakład tapicerski z tego co się orientuje. Tak to w sklepach nie kupisz takich rzeczy. Chyba że jak już masz jakąś taką gąbkę tylko nie masz jej czym przykryć to kup jakiś fajny materiał. Ostatnio kupilem u ,puszystej pani" na Piłsudskiego taki fajny czarny materiał na metry i to jakoś przymocuj do tej gąbki może zszywaczem.. a co do 2 pytania to nie wiem naprawdę..ciężko mi powiedzieć :)

miko 005 
WIELUNIAK

Piwa: 76/53
Wysłany: 2011-01-03, 11:24   

Co do gąbki, to nie wiem, może gdzieś w sklepach typu Briko, Mrówka, itp. Rurki, możesz spróbować w sklepach akwarystycznych, jest tam spory wybór rożnych przekrojów, więc może warto tam zobaczyć ;)

red 
Moderator

Piwa: 68/22
Wysłany: 2011-01-03, 11:40   

Rurka o jakiej piszesz (jak mniemam) jest w Metalowcu (na korytarzu na piętrze).

eddiemj 
Dojeżdża PKSem
eddiemj

Postawił 1 piw(a)
Wysłany: 2011-01-03, 12:22   

Hehe. Już się dowiedziałem więcej jak z tych kilku moich wypadów na miacho :P Forum jednak działa :) Pomagajmy sobie w dalszym ciągu i wszyscy będą zadowoleni ;) Ja jestem! Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za info-kiedyś się odwdzięczę :)

alef 
Ma stragan na targu

Otrzymał 10 piw(a)
Wysłany: 2011-01-03, 20:21   

eddiemj napisał/a:
Hehe. Już się dowiedziałem więcej jak z tych kilku moich wypadów na miacho :P Forum jednak działa :) Pomagajmy sobie w dalszym ciągu i wszyscy będą zadowoleni ;) Ja jestem! Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za info-kiedyś się odwdzięczę :)

Jeden z nielicznych normalnych na tym forum: zapytał, dowiedział się i podziękował i jeszcze obiecał pomóc. Kolego szacun!

bocian110 
Dojeżdża PKSem

Piwa: 1/3
Wysłany: 2011-01-03, 21:54   

zapraszam na wojska polskiego 27 zaklad tapicerski pianke od grubości 1cm do 10 cm mam i materialy tez do wyboru zapraszam

eddiemj 
Dojeżdża PKSem
eddiemj

Postawił 1 piw(a)
Wysłany: 2011-01-04, 10:29   

alef wielkie dzięki za miłe słowa :) po prostu uważam, że wypada sobą "coś" reprezentować i warto sobie pomagać na swój specyficzny sposób. Mój projekt, który wykonuje będzie właśnie taką pomocą i mam nadzieję, że wielu "normalnych" ludzi na tym skorzysta za niedługo.

Dzisiaj albo jutro wybieram się na zakupy :P Dzięki jeszcze raz wszystkim za pomoc!

Ps. Nie kliknę Wam, że mi pomogliście... bo nie wiem gdzie to się klika hehehe chyba, że mnie pokierujecie ;) Niby taka popierdułka ale zawsze coś na tę chwilę z mojej strony mogę dać :P

uaktualnienie :P
HAHAH a to że jestem ślepy to inna sprawa :P Już się rozejrzałem i wiem gdzie Wam kliknąc :P :)

Odpowiedz do tematu