Witam serdecznie, mam do sprzedania śliczną suknie ślubną. Suknia rozmiar ok. 42. Szyta na wzrost 170cm + 7cm obcas. Gorset w kształcie serduszka z przedłużonym stanem do okolic bioder, regulowany z tyłu sznureczkiem. Obszyty marszczonym tiulem i kryształkami Swarovskiego. Do sukni doszyte są również wyciągane cienkie ramiączka. Dół sukni szyty jest z 300m tiulu, który pięknie faluje w tańcu. Gratis mogę dorzucić widoczne na zdjęciach bolerko z satyny rozmiar 42 i buty na platformie obszyte satyna w rozmiarze 40. Suknia jest po praniu chemicznym nieodbarwiona ani zszarzała. Nadaje się w całości do przerobienia. Do sukni dołączam także halkę z usztywnionym kołem. Suknia bardzo ładnie się układa podczas chodzenia i tańca. Jest bardzo efektowna i zrobiła duże wrażenie na gościach. Więcej informacji udzielę pod nr telefonu 783268022. Cena to 1500zł do negocjacji.
Witam serdecznie, mam do sprzedania śliczną suknie ślubną. Suknia rozmiar ok. 42. Szyta na wzrost 170cm. Gorset w kształcie serduszka z przedłużonym stanem do okolic bioder, regulowany z tyłu sznureczkiem (stąd możliwość dopasowania sukni na rozmiar większy lub mniejszy). Obszyty marszczonym tiulem i kryształkami Swarovskiego. Do sukni doszyte są również wyciągane cienkie ramiączka. Dół sukni szyty jest z 300m tiulu, który pięknie faluje w tańcu. Gratis mogę dorzucić widoczne na zdjęciach bolerko z satyny rozmiar 42 i buty na platformie w rozmiarze 40. Suknia jest po praniu chemicznym nieodbarwiona ani zszarzała. Nadaje się w całości do przerobienia. Do sukni dołączam także halkę z usztywnionym kołem. Suknia bardzo ładnie się układa podczas chodzenia i tańca. Jest bardzo efektowna i zrobiła duże wrażenie na gościach.
Cena to 1000zł.
Zainteresowanych proszę o kontakt na priv.
Scalone do jednego a Pani czarnulencja, otrzymuje ostrzeżenie za powielanie tych samych tematów.
Kolejna osoba, która nie stosuje się do zasad regulaminu - Forum to nie śmietnik...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum