Wysłany: 2011-01-06, 16:20 szukam mieszkania do wynajęcia do 60m2
Witam , poszykuje mieszkania do wynajęcia dwu-pokojowego , w miarę taniego w Wieluniu . Obecnie wynajmuję kawalerkę , lecz z racji obecności małego dziecka jestem zmuszona szukać większego . Ewentualnie proszę o informacje , gdzie należy szukać ogłoszeń tego typu oprócz wywieszki obok Spółdzielni Mieszkaniowej . Moze ktoś ma jakiś namiar .Dziękuje. nr telefonu 787-833593 lub adres e-miel niunka614@interia.pl
Ja z dwójką dzieci mam problem cokolwiek znaleźć. A co dopiero taniego. A na takie za 800zł plus opłaty nie stać mnie.
A co do ogłoszeń to albo lokalna prasa albo najprędzej Kaufland.
Pomógł: 7 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 960 Piwa: 6/3 Skąd: Oklahoma Village
Wysłany: 2011-01-07, 15:29
Też bym chętnie wynajął mieszkanie w Wieluniu ale żądane przez niektórych kwoty odstępnego przerastają moje możliwości. Gdyby ktoś wiedział o jakiejś rozsądnej ofercie to proszę o PW. Pracuję w Wieluniu, że tak powiem za biurkiem, od 8 do 16 a czasami dłużej wedle potrzeby, od poniedziałku do piątku więc mieszkanie jest mi w zasadzie potrzebne jako sypialnia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum