Nie chce być niemiła, ale czy to na pewno legalne pożyczki:?: bo jak to jakaś lichwiarska podpucha kusząca niskimi kwotami to lepiej zawczasu sprecyzować tego posta:-)
jezeli ktos potrzebuje pozyczyc na szybko to czemu nie? nie wszystko jest złe, chos u nas w wieluniu ten z Krótkiej to przesadza z opłatami. ale tak jak mówie może ktoś jest w potrzebie to moze skorzystac, a ty jeak nie chcesz nie musisz
a ja dzwoniłem i juz dzisiaj mam kase, szybko i bezbolesnie dyskretnie to znaczy, ze nikt nie musi o tym wiedziec, ze pozyczasz. dobrze, ze mozna na szybko pozyczyc, bo po swietach to krucho z kasa
Z tą "dziwną" pożyczką to jest jakoś ciekawie zrobione. Jak już rafalekjan zauważył to samo IP. W końcu nie zdaża się, żeby były 2 profile(konta) z tymi samymi ostrzeżeniami, tylko po jednym poście, czas założenia profilu jeden po drugim, i w obu przypadkach w nazwie pojawia się "15"
Ja zajmując się dorywczo sprzedażą usług telekomunikacyjnych (nie będę tu podawać nazwy tej sieci) nie robię reklamy,a tym bardziej nie zachęcam Forumowiczów do korzystania z tej sieci, żeby w następnym poście pod innym kontem (profilem) samemu bezczelnie napisać,że korzystam z tej sieci i jakie to jest super.że akurat ta a nie inna. Człowiek ma swoje indywidualne podejście do każdej sprawy. Zrobi jak zechce, ale niech to będzie fair play.
A tak w ogóle ciekawe co przeskrobał owy Użytkownik, że spotkały go "prezenty" w postaci ostrzeżeń...
Nawet by mnie nie zdziwił fakt, że ten "profits" to jakieś powiązanie z owymi użytkownikami, albo ta sama osoba piszącą z innego komputerka, bo może po nadaniu posta w nowym temacie nikt nie zadzwonił... Kto wie...
A tak wogóle ciekawe co przeskrobał owy Użytkownik, że spotkały go "prezenty" w postaci ostrzeżeń...
A czy osoba czytała regulamin? Jeśli nie to fuj! Więc wyjaśniam: niedozwolone jest posiadanie więcej niż jednego konta na forum. Typowa pseudo reklama. Lichwa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum