Wysłany: 2011-01-30, 16:54 BEZPŁATNA ŚLUBNA SESJA FOTOGRAFICZNA W PLENERZE
OFERUJĘ WYKONANIE ŚLUBNYCH ZDJĘĆ PLENEROWYCH
W ZAMIAN ZA MOŻLIWOŚĆ WYKORZYSTANIA FOTOGRAFII.
BEZPŁATNA ŚLUBNA SESJA FOTOGRAFICZNA W PLENERZE.
DLACZEGO ZA DARMO ?
Buduję portfolio i potrzebuję zdjęć do umieszczenia na stronie internetowej.
To, że pracuję za darmo nie oznacza że zdjęcia będą nieobrobione lub gorszej jakości .
Otrzymujecie ok. 20 profesjonalnie obrobionych fotografii na płycie DVD.
Sesje mojego autorstwa można zobaczyć na: www.robertpluciennik.com
DLA KOGO ?
Oferta skierowana jest do wszystkich Par które biorą ślub (również tych,które wybrały juz fotografa)
a także do tych którzy chcieliby
mieć kreatywne zdjecia we dwoje chociaż sa już po ślubie.
KIEDY ?
Głównie w weekendy, najlepiej już po Waszym ślubie, tak aby bez pośpiechu i problemów
z pogodą przeprowadzić sesję .
GDZIE ?
Oferta darmowa dotyczy pleneru na terenie Wielunia (woj.łódzkie)
(lub innej miejscowości za zwrot kosztów dojazdu)
WARUNEK
Jedyny warunek z mojej strony, jest to że sam wybieram Pary którym wykonam sesję.
Odpowiadam tylko Parom wybranym przez siebie.
NADAL ZAINTERESOWANI ?
Wyślijcie swoje wspólne zdjęcie, podajcie datę i miejsce ewentualnej sesji na adres :
robertpluciennik@gmail.com
tel. 692 928 688 (wieczorem)
foto 1ma.jpg
Plik ściągnięto 85 raz(y) 150,12 KB
foto 2ma.jpg
Plik ściągnięto 74 raz(y) 153,15 KB
foto 4ma.jpg
Plik ściągnięto 69 raz(y) 132,38 KB
foto 5ma.jpg
Plik ściągnięto 85 raz(y) 153,18 KB
foto 9ma.jpg
Plik ściągnięto 76 raz(y) 132,47 KB
Ostatnio zmieniony przez Administrator 2011-02-05, 12:03, w całości zmieniany 2 razy
W mojej wypowiedzi nie było żadnej złośliwości. Wyraziłem opinię, ot co.
Podoba mi się kilka ostatnich kadrów (tylko kadrów) z Twojej galerii, natomiast to co tutaj pokazałeś woła o pomstę do nieba. Te dziwaczne kolory, nadużywanie winiety...
Ostatnio zmieniony przez Maniek@ 2011-01-30, 21:46, w całości zmieniany 1 raz
prześlij mi na maila swoja obróbkę,może staniesz się moim idolem....brrr
No pełen profesjonalizm w łapaniu potencjalnych klientów. Ci, którzy mają inne zdanie niż samozachwycony autor, muszą też robić zdjęcia - nie wolno im posiadać własnego zdania.
Na szczęście rynek fotografów ślubnych jest obszerny i klient ma możliwość wyboru.
Jak dla mnie te zdjęcia wyglądają "sztucznie". Ładne pozycje par, ale te "niebiańskie" kolory i chmury to nie dla mnie. Najpiękniejsze jest to co naturalne. w żywej scenerii. a nie taki dobitny fotomontaż. Wystarczy troszeczkę zmienić te obróbki na bardziej "naturalne" i zawsze może być lepiej. Nie mówię, że zdjęcia są brzydkie (bo to by nie była prawda), ale zbyt dużo dodatków... Takie jest moje zdanie.
Nie "łapię klientów",szukam ludzi ,którzy pomoga mi zrealizowac pewna wizje ,napisałem,że sam wybiorę komu wykonam zdjecia,wiec ilość fotografów ślubnych na rynku ma drugorzedne znaczenie(,rozpisywanie o jakiś zasadach w fotografii typu złoty podział czy kadrowaniemija się z idea wolnej sztuki,możliwość wyboru równa sie wolność a wolnosć sprawia,że sam wybieram środek przekazu...wybieram przesycone kolorami fotografie
Dziękuję Bethi z miłe słowa,czytajac inne wpisy pomyślałem,że jestem na jakims forum wzajemnej adoracji,gdzie szczytem wysiłku intelektualnego jest wpis,cytuję:
"tragedia te zdjęcia" ale dlaczego tragedia juz niestety brak uzasadnienia...żenujce
Wiadomosć dla użytkowników forum:proszę tylko o konstruktywna krytykę
[ Dodano: 2011-01-31, 00:58 ]
Wiadomość dla administratora:
Przegladajac to forum mam wrażenie ,ze jesteś wszedzie,mam też odczucie,ze wiesz wszystko i i akcentujesz to kiedy tylko sie da...jakaś forma samodowartosciowania?
[ Dodano: 2011-01-31, 01:12 ]
Zwróciłem tez uwagę na słownictwo ,którego użyłeś w powyższym wpisie.Określenie
"łapanie potencjalnych klientów"bardziej pasuje do szlachetnych obywatelek Bułgarii,które okupuja przydrożne parkingi dla tirów....pełny profesjonalizm......
Jeżeli zaś chcesz konstruktywej krytyki. To naucz się jej słuchać. Po co ktoś ma pisać, że zdjęcia przesycone, zbyt duża winieta, rozmycie rodem z picassy etc. jak może napisać
Cytat:
Wybacz szczerość ale obróbka, którą prezentujesz na tych zdjęciach jest koszmarna. Brrrr
i mówi to wszystko.
To co mówi Bethi jest prawdą, każdy ma swój styl i wizje. Ale nie ma co z uporem wpierać jej innym, czasami lepiej jest powiedzieć, "może jest coś w tym co mówicie, zastanowię się następnym razem".
Niestety ta argumentacja znów do mnie nie trafia,boję się że mam problemy czytania ze zrozumieniem tekstu,mam jednak nadzieje że dzieje się tak tylko w przypadku Twoich wpisów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum