Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2011-02-03, 17:17
Ferbik napisał/a:
No właśnie biorąc pod uwagę to, z czym mam do czynienia na co dzień, to rozsądni rodzice są teraz bardzo rozsądni i często wolą się nie narażać na przykre uwagi w kierunku ich dzieci ze strony dzieci, które mają lepiej,
Ferbik, zgadza się. Ale zdajesz sobie sprawę z tego, że skądś te dzieciaki czerpią wiedzę o tym, kto i jak jest sytuowany, nieprawdaż
Martinezz, i naprawdę ani jednego odzewu? Dziwne To chyba jednak nie kwestia biedy w rodzinie , bo nie możliwe, żeby cały Wieluń aż tak zbiedniał
Zatem ... włączmy dziecku jeszcze jedną gierkę na kompie, albo jeszcze jedna bajka na Jim Jam będziemy mieć kilka godzin spokoju
PS. słowo zbiedniał, musiałem zastąpić w zamian za p.o.d.u.p.a.d.ł, bo ciągle miałem informację ... (słowo wymoderowano). Nie wiedziałem, że aż tak przeklinam
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Martinezz, a może jakaś informacja w RZW? jakaś notka w lokalnej gazecie (choć na to już chyba z późno)...
Witam wszystkich!
Swego czasu wysyłaliśmy w eter wiele informacji z radia i poprzez lokalne media.
Notabene są to bardzo drogie usługi dla przedszkola, jak na razie jeszcze niedochodowego. Na pewno, gdy to się zmieni to zainwestujemy w tą drogę reklamy.
Chcieliśmy zrobić kolejną imprezę dla małych dzieci, gdyż nie wiem, czy mam rację w tym względzie, ale w Wieluniu jest takich imprez bardzo mało.
Nie poddajemy się i wkrótce następna próba.
Dziękujemy za Wasze podpowiedzi, gdyż na pewno z niektórych skorzystamy.
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-02-03, 19:05
malgosia.k, ale ja miałem raczej na myśli jakąś małą notkę dziennikarską o takiej darmowej inicjatywie - wydaje mi się że przy takiej inicjatywie byłaby możliwość zareklamowania jej bez kosztów, ale może się mylę...
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Rozumiem, niestety nie zawsze darmowa impreza jest rozreklamowana za darmo w Wieluniu.
Jak już napisałam wcześniej, każda podpowiedź jest dla mnie cenna.
Dziękuję ourson
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2011-02-04, 10:11
Cytat:
Nie poddajemy się i wkrótce następna próba
Dajcie znać na forum .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-02-04, 10:28
malgosia.k, tak jeszcze sobie pomyślałem, może spróbować zostawić jakieś ulotki w sklepach z zabawkami, odzieżą dziecięcą itp? Wiem że to niewielka grupa, ale jednak bardzo docelowa
Można też spróbować w takich małych sklepach osiedlowych - to zwykle dobry nośnik propagandowy...
Nie wiem na ile powyższe pomysły mogą się sprawdzić, ale tak mi przyszło do głowy to piszę, a nuż, widelec...
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Będąc jakieś dwa tygodnie temu w przychodni Vademecum w ręce wpadła mi ulotka następującej treści: "Wypożyczalnia strojów karnawałowych dla dzieci. Wieluń ul.Fabryczna 3 /naprzeciw Firmy GRAS./ Tel.: 78-199-1330. Czynne: PON-SOB. 10.00-17.00". Pomyślałam, że zaglądającym rodzicom może się przydać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum