Rafalekjan, zdążyłam się przyzwyczaić, że lubisz się mnie czepiać o byle co. Kto chce typować, niech to robi, tu nikogo do niczego nie zmusza.
Będzie nagroda niespodzianka, a skoro niespodzianka, to nikt się nie dowie prędzej niż zwycięzca. Skoro mamy wybrać Trolla, to niech tak zostanie. A nie róbmy niepotrzebnego zamętu.
Tak czytam to co tu wypisujecie i dla mnie sprawa jest prosta.
1. Jeżeli ktoś jest trollem to nie ma prawa bytu na tym forum. Jeżeli tak, to nominowanie każdego obecnego użytkownika forum jest dla niego obrazą (dla jednego większa a dla innego mniejszą ale zawsze). Zabawa nie ma z tym nic wspólnego.
2. Natomiast jeżeli już ktos z obecnych wygra to powiniemn zostać usunięty. Powód: patrz punkt pierwszy oraz to że administracja forum nie moize dopuszczac do trollingu.
Dla mnie ten cały topik jest bez sensu i do usunięcia.
1 Myślę, że nie trudniej niż osobom, których nie traktuje się poważnie.
2 Nie odpowiem za wszystkich, odpowiem za siebie- dla mnie bycie na forum to przyzwyczajenie, jestem tu od początku jego powstania (czyli jakieś 7 lat). Poznałam mnóstwo osób, otrzymałam pomoc, czasem pomogłam. Czy bycie tutaj jest dla mnie ważne?- od wszystkiego można się odzwyczaić, to co najważniejsze mam w innym "miejscu".
Przerabialiśmy już różne "gierki", różnych organizatorów, rozumiem, że nowi chcą się wykazać.
Jarek, też mam piwo i nie mam z kim wypić... skoro się temat nie podoba, to niech go Administracja zamknie. a Jarek dostaniesz wyróżnienie ode mnie, za same chęci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum