Wieluń
- forum,adresy, informacje, reklama, kluby, restauracje, komunikacja, pkp, pks, ogłoszenia, praca,mapa, firmy, radio
Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia
Poradnia ortopedyczna - gdzie??
Autor
Wiadomość
fafforek
Dojeżdża PKSem
Pomogła: 2 razy Wiek: 40 Dołączyła: 19 Mar 2008 Posty: 133 Postawił 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-02-04, 13:10 Poradnia ortopedyczna - gdzie??
Gdzie w Wieluniu znajdę poradnię ortopedyczną?? Mam skierowanie na konsultację, ale nie wiem, gdzie się z tym udać. Dziękuję z góry za pomoc.
glizda
Moderator diablica
Pomogła: 45 razy Wiek: 47 Dołączyła: 14 Lis 2006 Posty: 4328 Piwa: 24 /21 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-02-04, 13:15
fafforek napisał/a: Gdzie w Wieluniu znajdę poradnię ortopedyczną?? Mam skierowanie na konsultację, ale nie wiem, gdzie się z tym udać. Dziękuję z góry za pomoc.
Poradnia Urazowo - Ortopedyczna znajduje się w Szpitalu.
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
redhcp
Słyszał o Wieluniu
Wysłany: 2011-03-03, 01:59
W Przychodni Medihad na Joanny Zubr jest poradnia ortopedyczna.
stronka:
www.medihad.pl
Nie możesz pisać nowych tematówNie możesz odpowiadać w tematachNie możesz zmieniać swoich postówNie możesz usuwać swoich postówNie możesz głosować w ankietachNie możesz załączać plików na tym forumMożesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku