Nie wiem czym jest spowodowane to, że Panie boja sie głosować. Zainteresowanie tematem jest ciutkę większe, ale niezadowalajace. Poczekam jeszcze do wieczora z sumowaniem głosów i stworzymy ankiete.
Słuchajcie, jest taka opcja, że duzo wiecej czasu mam w weekend. To ze moderuje ten dział, to nie znaczy ze tylko ja moge zakładac tematy z reszta o tym wiecie, nie jestescie od 2 dni na forum . Więc jesli macie tylko czas, to róbcie, piszcie to co uwazacie za słuszne. Ja moge nadrobic zaległosci tylko w weekendy.
Pozdrawiam serdecznie. Jak mozecie to rozruszajcie troszke ten dział.
Ahhh bardzo przepraszam za spóżnienie w first głosowaniu, ale jush nadrobiłam w ankiecie!! Mam nadzieje, że wybaczycie!! Dominiko mam nadzieje że Ty tesh wybaczysz!! :D
Aniołku, a moze mialas ochote zagłosowac na innego pana w pierwszej turze? który nie przeszedl do finału? a tak przy okazji zdradź na kogo teraz głosowalas
Jasne, że mogę zdradzić, że głosowałam na kandydata numer 1 w rankingu ;P Taki sympatyczniasty mi się wydał!!A co do pierwszego głosowania to nie wiem czy chcę bo wybór jest trudny ......... wszyscy faceci z forum mają to coś w sobie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum