Poszukuję do wynajęcia mieszkanie 2-pokojowe w Wieluniu.Jeśli ktoś będzie wiedział coś na ten temat proszę o smsa lub zadzwonić na nr 781297059 lub gg 9312896
Ostatnio zmieniony przez monika22 2011-03-16, 20:11, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Mar 2010 Posty: 646 Postawił 2 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-02-13, 11:28
Na Sikorskiego, ogólnie mieszkanko w miare 54m2 tylko opłaty są masakryczne i kaucji jest 2000zł, ja sam się stamtąd wyprowadziłem bo za styczeń miałem prawie 2000zł samych opłat.
Mój szwagier tam mieszkał. Na parterze płacił 600zł odstępnego. Byłam też na górze. Na drugim piętrze. Tam chcieli za odstępne 950zł. Ogólnie mieszkania są ładne. Ale to ogrzewanie gazowe wychodzi strasznie drogo.
Masz inne ogłoszenie, za 890zł. W bloku na Wyszyńskiego,to pewnie za drogo,a pytasz o takie za 1600zł. Idź na Kaliską koło sklepu Deep jest na oknie kartka, że na Wyszyńskiego do wynajęcia, umeblowane.
Kataniarz, mi powiedziała 950zł za odstępne. A kaucja 2000zł dodatkowo. Oglądałam to z balkonem od ulicy i tam była łazienka w kolorze różowym czy wiśniowyn.jakiś taki.
A tu świeże ogłoszenie z Intermarche: 56m2, nowe w centrum Wielunia. 792-582-110
Czyli ten numer co podałam to Wiolki? Ostatnio jak zostawiła kiedyś ogłoszenie w Interze, też było czerwonym kolorem napisane. Ja przez pewien czas też tam przebywałam, to też miałam okazję się na niej poznać. Szwagier jak się wyprowadzał, miał odebrać swoje 2000zł kaucji. To policzyła mu za prąd, gaz, wodę, malowanie, ogłoszenie do gazety i za coś jeszcze to otrzymali 220zł ze swojej kaucji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum