Cena Samsunga u700 wynosi 60 zł powód coś styki nie łączam i nie chce sie ładować dla tych co znajam sie naprawiam sobie ja tam mam juz inny telefon i tego już nie naprawiam
Łeee no stary... nie rzucaj telefonem po tym, jak chcesz go sprzedać... ktoś się najarał, bo działał jeszcze w pierwszym poście, a w ostatnim już styki nie łączą...Napisz jeszcze ze dwa, to będziesz miał do sprzedania tylko ładowarkę
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-02-18, 18:50
kurcze, czy za 60 zł można kupić jakieś lepsze oprogramowanie sprawdzające pisownię niż ten darmowy Firefox? Jeśli tak to ja kupię ten telefon pod warunkiem zainwestowania w taką aplikację - poświęcę się dla przyszłych pokoleń kupujących
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum