witam , mam do sprzedania dzialke w miejscowosci kolonia raczyn pod wieluniem od centrum 4 kilometry. dzialka rolno-budowlana o pow. 0.7 ha. mozliwosc zabudowy zgodnie z zagospodarowaniem przestrzennym gminy
wszystkie media. cena 100000 to negocjacji. Zapraszam tel 691967731, gg 1810282
Kolego, w sprawie sprzedaży tej działki zostawiam aktywny tylko ten temat.
Taki sam jeden właśnie zablokowałem i kolejny założony dziś przez Ciebie usunąłem.
Jeśli nadal będziesz zakładał nowe wątki dotyczące tych samych ogłoszeń, otrzymasz w nagrodę blokadę konta, za uporczywość w łamaniu Regulaminu Forum.
Co na niej jest takiego atrakcyjnego, że aż tak wysoko ją cenisz? Zakopane złoto, a może druga kopalnia, o której tylko Ty wiesz... Za te pieniądze to kupi się w Wieluniu mieszkanie na licytacji komorniczej czy zadłużone od spółdzielni. Jakiś rok temu na os. Wyszyńskiego poszło m3 za 40tys-bo tyle było zadłużenia-tyle chciała spółdzielnia, żeby odzyskać pieniądze.
Dajcie spokój. Nie ma co porównywać cen mieszkań do cen działek. Należy raczej porównywać ceny działek z cenami działek. A ta działka w Raczynie rzeczywiście jest droga, ale rynek to zweryfikuje. Widocznie sprzedający nie ma ciśnienia na sprzedaż i liczy na łut szczęścia. Bo za te pieniądze to można kupić fajną działkę budowlaną w granicach Wielunia.
Edit - zwrócono mi uwagę, że 0,7 hektara to 7000 m2 czyli 70 arów - jeśli tak, to cena jest ok bo 14 zł za m2 (a nie 140 zł).
Ten co pisze że cena jest kosmiczna niech się lepiej dobrze zorientuje ile kosztują działki w Wieluniu i blisko Wielunia. W Wieluniu za 15 ar chcą 120 tys. a ten Pan za 70 ar chce 100 tys. To po pierwsze a po drugie to we Wierzchlesie są dwie działki po 22 ar za 45 tys. 2 x 22 ar daje 44 ary a 45 x 2 daje 90 tys. Więc jeśli tą działke w Raczynie można podzielić na dwie to cena jest normalna.
Ludzie na tym formu to mam wrażenie że się dobrze nie zastanowią i potem piszą jakieś hamskie teksty. Jak ktoś nie ma zielonego pojęcia o czym pisze to niech się nie wypowieda.
zgodze się że za tą cenę można kupić na Dąbrowie ale nie tyle ziemi. Dlaczego nikt nie krytykuje ludzi którzy chcą sprzedać na Dąbrowie 15 arów za 120 tys? Ta cena jest ok bo co bo to jest Dąbrowa?
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Mar 2010 Posty: 646 Postawił 2 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-02-21, 12:19
yogusia, Tak szczerze mówiąc to ludzie "powariowali" z cenami działek i mieszkań. Na Dąbrowie jest jedna "działeczka" którą właściciel sobie cenił 150 000 być może mówimy o tej samej.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Mar 2010 Posty: 646 Postawił 2 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-02-21, 12:46
stanmarc, O tej obwodnicy ciągle słychać. W planach jest tylko ciekawe kiedy ją zrobią. Działka odpowiednia żeby postawić bar czy hotel, ale mieszkać przy ruchliwej trasie nikt by nie chciał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum