Odnośnie FM MOBILE to 1zł nett = 0,4pkt. Punkty naliczane są z chwila zakupu karty doładowującej oraz w przypadku abonamentu w chwili wystawienia faktury. Jeżeli macie jakieś pytania to proszę o kontakt mailowy piotrstef@o2.pl
No to moje pytanie jest takie:
Czy chcecie robić biznes na forum, czy w postaci spotkania w cztery oczy ???
Co do zarzutów Administratora to zapraszam na spotkanie, bądz też mogę dojechac na miejsce, skoro wątpi w moje kompetencje. Ja zdaję sobię sprawę, że każdy ma dużo do powiedzenie na forum, często tylko po to żeby napisać posta i być w centrum uwagi, druga rzecz szkoda, że nikt wcześniej się nie pokwapił odpisać na post Krzysztofa który był z 2009 roku.
[ Dodano: 2010-12-19, 08:54 ]
Druga sprawa nie wiem czym spowodowana jest prowokacja ze strony Administratorów, może ktoś wam żle wytłumaczył ten biznes, bo jeśli chodzi o post dotyczący punktacji nie powinien być poruszany, bo każdy odpowiedzialny lider powinien te rzeczy przedstawić na prezentacji, a z doświadczenia wiem, że niektórzy ludzie, którzy są zapisani w firmie, nie wiedzą nawet, że mogą budować własne struktury. Każdemu należyć dać szanse, bo czasami spotykam się z segregacją ludzi, co jest totalny błędem w tym biznesie. POWTARZAM każdy ma szanse osiągnać sukces jeśli tego pragnie
Poprawiono 1 błąd ort.
Ostatnio zmieniony przez Archdevil 2010-12-19, 10:30, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum