Jeśli macie chwilkę czasu wejdźcie na stronę http://www.monopoly.pl/ i zagłosujcie na Wieluń fajnie by było żeby Wieluń wygrał Jeśli Bartosz J. masz jakie pomysły jak zachęcić ludzi do głosowania do podrzuć jakiś pomysł
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2011-03-02, 21:24
ale jest w miastach walczących o dziką kartę
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Ja również rozpocząłem głosowanie. Zachęca do tego sam burmistrz Antczak. Szkoda że to głosowanie jest u nas tak mało nagłośnione... Jedna z gazet tj. "goniec regionalny" czy jakoś tak pisze o Sieradzu, a nic o Wieluniu, wstyd!! Inne darmówki wspominają o Wieluniu.
radio powinno o tym trąbić głosować można codziennie zastanawiam się czy nie umówić się z jakimś miastem z głównych np. Wrocławiem my na nich oni na nas.
tylko 4 miasta z dziką kartą się dostaną, a ja widzę, że Wieluń nie ma już szans. Za mało osób głosuje. 100 głosów dziennie to za mało. Wszyscy z Wielunia codziennie śmigający po necie powinniby zagłosować, żebyśmy wskoczyli dużo wyżej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum