0-1 David Villa (26.)
1-1 Robin van Persie (79.)
2-1 Andriej Arszawin (84.)
Arsenal: Wojciech Szczęsny - Emmanuel Eboue, Laurent Koscielny, Johann Djourou, Gael Clichy - Theo Walcott (77. Nicklas Bendtner), Alexandre Song (69. Andriej Arszawin), Francesc Fabregas, Jack Wilshere, Samir Nasri - Robin van Persie.
FC Barcelona: Victor Valdes - Dani Alves, Gerard Pique, Eric Abidal, Maxwell - Xavi, Sergio Busquets, Andres Iniesta (90. Adriano) - Pedro Rodriguez, Lionel Messi, David Villa (69. Seydou Keita).
Ostatnio zmieniony przez Panterka 2011-02-17, 19:41, w całości zmieniany 1 raz
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2011-03-08, 18:20
Dzisiaj rewanż , jak obstawiacie ?? . Byłoby pięknie gdyby duma Katalonii uklękła na własnym stadionie .
Kurde sprawdzam program telewizyjny i gdzie do ku@#y nędzy mogę to obejrzeć , ostatnio była transmisja chyba na polsacie ??
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2011-03-08, 18:23
Nie wiem ja nie znalazłem nigdzie , już miałem ambitny plan deczko pokłócić się z małżonką żeby spokojnie mecz obejrzeć a tu kapa
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
meczenazywo.org lub nsport, wynik over 2,5 ze wskazaniem na wysoką wygraną Barcelony, ciekawszy mecz może być w Doniecku gdzie Roma za wszelką cenę będzie chciała się zrewanżować za przegraną u siebie, wygrać nie wygrają ale się odsłonią przez to shakhtar może im ładnie wklepać
_________________ Pesymista widzi ciemny tunel.
Optymista widzi światełko w tunelu.
Realista widzi światło pociągu.
A maszynista widzi trzech debili na torach.
Wysłany: 2011-03-08, 19:37
Może z was ktoś podać linka bezpośrednio do meczu ?? , będę zobowiązany .
Antoine de Saint-Exupery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum