Można o sobie mówić, że się jest artystą?
Artystą można być z zawodu, czy raczej z tego, że tworzy się coś niepowtarzalnego?
Wysłany: 2011-03-12, 22:35
Drugiej części nie mogę obejrzeć , można to jakoś zgrać na twardy dysk ?? . Cały czas ładuje się u mnie .
Dawid ta zupa regionalna to jest coś bez czego nie istnieje dla mnie Wigilia , niestety moja babia która robiła to najlepiej nie zostawiła nikomu przepisu . Przyrządzam sobie to sam kilka razy w roku ( niestety też jem sam bo nikt tego nie lubi u mnie w domu ) . To tak na marginesie
Shymool odnośnie grania na weselach to tak się składa że Bogdan z pierwszego zespołu grał u mnie . Dodam że z Beatą grali z@jebiście .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum