Najgorsze jest to, że wiele osób pisze głupoty, bez sprawdzenia danego tematu... rozumiem, że nie należy się socjal komuś, kto odprowadza ze swojego wynagrodzenia procent na poczet świadczeń, lepiej przecież wypomnieć, po co się uczyć? Nie ciągnę wątku dalej, dam możliwość wykazania się tym, którzy wiedzę pojęli.
A niech biorą ile wlezie co im się należeć może lecz nie musi a jest dane tylko dlatego, że na miejscu i w czasie odpowiednim się znaleźli, się do koryta dopchał to niech żre a niech udławi się tym w końcu i tak skończy marnie tak jak i wszyscy, mam w głębokim poważaniu wczasy jego dziecka ale z miłą chęcią człowieka bym postawił przed trybunałem za czyny i słowa popełnione w czasie swej kadencji- niech nauczą się w końcu, że władza to nie tylko przywileje ale i powinność i to czasem całkiem słono okupiona...
Ostatnio zmieniony przez red 2011-03-20, 11:54, w całości zmieniany 3 razy
ADMINISTRATORZE! nie zrozumiałeś mnie, bo nazwanie ludzi debilami, nieukami i niedorozwojami było sarkazmem! Jestem z Wielunia, moim rodzice tu mieszkali, moi dziadkowie tu się urodzili. Nie ukrywam, że jestem głęboko zawiedziony poziomem na tym forum. Nie zmienię zdania, że na takim forum powinny być poruszane sprawy ważne dla Wielunia i regionu. Mam wrażenie, że informacja tutaj jest bardzo manipulowana. Nikogo nie obraziłem, absolutnie nikomu nie chciałem ubliżyć. Żyję tu, mieszkam i pracuję. Widzę co sie dzieje i żadne media nic nie robią. Administratorze otwórz jakakolwiek gazetę lokalną - albo zdjęcie starosty albo burmistrza. I już . Koniec. A przecież nie o to chodzi. Czytając forum ( od niedawna) liczyłem,że podyskutujemy na tematy istotne dla naszego miasta.
Pomógł: 2 razy Wiek: 30 Dołączył: 13 Maj 2009 Posty: 450 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-03-20, 19:44
A co was to obchodzi...
Miała prawo złożyć taki wniosek, to złożyła. Tyle w temacie. Ewentualne pretensje tylko do zarządy EC.
Administrator napisał/a:
Prawo a moralność to dwie różne rzeczy
Co tutaj ma moralność do powiedzenia? Mamy prawo takie, jakie mamy i tyle!
lewy1957 napisał/a:
W Wieluniu są same nieuki, debile i niedorozwoje. I
Rzeczywiście, za ostre słowa. Ale niestety jest w tym kszta prawdy. I nie chodzi tylko o nasze regionalne sprawy, ale także Polski. Nawiązując dalej do polskiego 'prawa' - ustalają je właśnie te osoby- czyli po ich decyzjach możemy po części poznać 'mądry' tok myślenia.
Dlaczego nie mówi się o innych sprawach, tylko o czyimś prywatnym życiu? Np., że młodzieżowe sekcje siatkarskie w Wieluniu nie dostały od stycznia ANI GROSZA!? Z czego mają się utrzymywać? Doszło do tego, że młodzież musi sobie szukać sponsorów bo nie mają pieniędzy na niezbędne rzeczy, transport itd. M.in kadeci Siatkarza Wieluń awansowali do 1/8 Mistrzostw Polski. I co dalej? Doszli już tak daleko i co, mają się wycofać?
lewy1957, ok - ostrzeżenie ściągnąłem, wiedziałem jakie masz intencje, jednak na drugi raz proszę używać języka bardziej trafiającego do ludzi, ponieważ są takie osoby nie znające słowa sarkazm.
Poza tym temat jak dla mnie poniżej rynsztoku. Jeśli będzie więcej przeciwnych głosów, to temat zostanie usunięty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum