Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2011-03-31, 10:26
Mamy już prawie kwiecień, czyli czwarty miesiąc tegoż roku. A my w dalszym ciągu nie możemy się jakoś zebrać na forumowym spocie.
W związku z powyższym problemem, mam pytanie (no może kilka ) do nas wszystkich;
Czego oczekujemy po takim spotkaniu? Czy takie spoty powinny być typowym spotkaniem przy piwku i nie tylko, czy może bardziej aktywny sposób spotkania? A jeśli aktywny, to w jakiej formie to widzisz?
Myślę, że jak znajdziemy jakiś wspólny mianownik odpowiadając sobie na te pytania, to być może spotkania forumowe będą i częstsze i bardziej owocne
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Szczerze? Mnie już się przez entuzjazm niektórych do spotów szczerze odechciało je organizować, przychodzić... nie lubię, jak ktoś ma gdzieś, że się coś dla kogoś robi. Wolę zwołać starych bywalców i zrobić spota forumowego zamkniętego, bo i tak jak widać po powyższych postach - odzew jest okrutny.
No dobrze - zróbmy to jak za starych dobrych dobrych czasów, kto jest chętny w najbliższą sobotę w godzinach raczej podwieczornych (18.00-19.00) na spotkanie forumowe?
Im nas więcej będzie, tym lepiej.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2011-03-31, 20:14
Ja bym się pisał.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2011-04-01, 08:15
Jaro napisał/a:
No dobrze - zróbmy to jak za starych dobrych dobrych czasów, kto jest chętny w najbliższą sobotę w godzinach raczej podwieczornych (18.00-19.00) na spotkanie forumowe?
Ja nie chciałem wymuszać spotkania tak na szybko Chodziło mi o to aby sobie wspólnie nakreślić jakieś ogólne wyobrażenie o takich spotach
Co do obecnego terminu, no niestety jestem uzależniony od sytuacji w pracy. Dlatego nie mogę teraz, w tym momencie zadeklarować swojego uczestnictwa. Cała prawda wyjdzie na jaw dopiero jak będę dzisiaj w pracy
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
miko 005, ja pamiętam jak właśnie wcześniej spoty byly takie spontaniczne, w tygodniu ktoś rzucił hasło i był spot w weekend i fajne to było
Wiec jakby jutro byłby spocik ja się pisze, za tydzień na weekend nie ma mnie w kraju
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
No dalej, kto jeszcze, aby wypaliło musi nas się zadeklarować przynajmniej 10 osób, tak jak za dawnych dobrych czasów, kiedy to na spoty przychodziło nas kilkanaścioro?
No i propozycji miejsca spota słucham, wybierzemy najlepszą
Też tak myślę, choć wydawało by się, że starzy wyjadacze się zadeklarują przynajmniej w 50% na uczestnictwo, a tutaj widzę lipa...
Cóż, drodzy forumowicze, nie mniej miłego weekendu - może kiedyś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum