Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 845 Piwa: 16/5 Skąd: Wieluń/Wrocław
Wysłany: 2011-04-03, 17:24 [Sprzedam] Nowe perfumy damskie i męskie w niskiej cenie
Oferuję na sprzedaż nowe oryginalnie zapakowane perfumy damskie oraz męskie z kolekcji klasycznej.
Są to perfumy firmy FM Group
Perfumy Damskie FM 81, FM 33, FM 18
Pojemność: 30ml
Zaperfumowanie: 20%
Woda perfumowana Męska FM 52
Pojemność 50ml
Zaperfumowanie 16%
Posiadam po kilkadziesiąt sztuk każdego wyżej wymienionego zapachu. Przed zakupem można sprawdzić dany zapach czy się podoba(posiadam startery z próbkami)
Wszystkie perfumy są nowe i oryginalnie zapakowane.
Cena 22zł/sztukę (taniej niż u dystrybutora 33,5zł)
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2011-04-03, 18:57
Może boją się podróby, dlatego pytają
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2011-04-03, 21:05
waldex napisał/a:
Czemu ktoś łamie regulamin który wcześniej zaakceptował?
Niech nie akceptuje i nie sprzedaje, i już.
Jak kupię kota za milion to kto mi zabroni sprzedać go za pół miliona??? Mój kot i moja sprawa za ile go sprzedam.
Może gość nakupił tych perfum mamiony super zyskiem a okazało się że to ściama i chce zminimalizowac swoje straty. Po prodtu wycofuje się z tej piramidki i może dlatego wyzbywa się towaru.
Odpowiedź na ogłoszenie jest dobrowolna. Nie chcesz nie kupujesz. Ostatnio w tym dziale jak ktoś wystawia swoje ogłoszenie, to b. szybko znajduja się "życzliwi" komentatorzy. Za drogo sprzedaje - ŹLE, Tanio sprzedaje TEŻ ŹLE.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum