Moze by tak temat o pogodzie zamknac dla osob komentujacych by pojawialy sie tam same informacje od naszego szamana? Bo zrobi sie smietnik jak z ofertami pracy.
Na innych forach widzialem taka mozliwosc np. przez nadanie specjalnej rangi uzytkownikowi z wylacznym dostepem do danego tematu. Jesli nie byloby takiej mozliwosci to jak zamierzacie rozwiazac ten problem?
A może zrobić na wzór działu Między nami Mężczyznami ...Między nami Meteoropatami i niech sobie zainteresowani kulturalnie dyskutują.Zwolennicy zaś innych źródeł prognozy pogody niech nie psują tym pierwszym zabawy...już się wypowiedzieli i już Im dziękujemy.Nieśmiało proponuję wprowadzenie wstępu od lat 18-u.Kto to wie co w tej pogodzie piszczy.(oko)
Tyle że szaman wypowiada się ostatnio średnio raz na tydzień. Więc trochę ubogo by było...
Poza tym kto miał się wypowiedzieć to chyba już się wypowiedział. Więc cenzura wydaje mi się nieuzasadniona.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1504 Piwa: 17/150 Skąd: z północy
Wysłany: 2011-04-16, 11:53
Dlaczego w dziale polityka, pozamykane są wszystkie tematy z zeszłego roku i starsze? Przecież niektóre z nich mają charakter ciągły i mogą być kontynuowane, gdy przyjdzie na to odpowiednia pora.
Jeśli chce się napisać coś w zamkniętym temacie, wystarczy wysłać linka do któregoś z moderatorów czy adminów z prośbą o otworzenie wątku i po sprawie.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2011-08-26, 15:53 Czas ważności postu
No właśnie, kiedyś była taka opcja, np. chciałem aby mój post zniknął po dobie, czy nawet trzech. Teraz tego nie widzę i nie mogę z tego skorzystać. To tak ogólnie, czy tylko u mnie coś nie zadziałało?
Z góry dziękuję komukolwiek odpowiedzialnemu za odpowiedź
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum