widziałem takom konsole ale ktoś kupił ją przede mną i nie chce wywalać 300zł na sprzęt który będę grał kilka razy chcę jakiś sprzęt który działa i jest tani a może byś mi załatwił??
Nastolatek z Filadelfii zabił matkę używając młotka i nogi od krzesła, bo zabrała mu Playstation, konsolę do gier. Teraz żałuje – donosi dailymail.co.uk.
Jak ustaliła policja, 16–letni Kendall Anderson najpierw przez trzy godziny zastanawiał się, czy powinien zabić matkę. Zaatakował ją podczas snu i zadał 20 ciosów młotkiem. Potem próbował spalić ją w piekarniku, a gdy to nie skutkowało, dobił ją nogą od krzesła. Zwłoki ukrył w uliczce za domem.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Mar 2010 Posty: 646 Postawił 2 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-05-01, 10:45
Wiele ciekawych przypadków było. Mąż zabił żone bo chciała mu zabrać PS2, w stanach było kilka przypadków graczy którzy zbyt mocno wczuli się w GTA i wyszli na ulice, kradnąc auta i strzelając do wszystkiego. Ogólnie granie z umiarem nie jest szkodliwe. Wszystko jest dla ludzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum