Wieluń
- forum,adresy, informacje, reklama, kluby, restauracje, komunikacja, pkp, pks, ogłoszenia, praca,mapa, firmy, radio
Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia
Zima idzie...
Autor
Wiadomość
daff
Wieluniaczek
Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 17 Lis 2005 Posty: 1648 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-03-11, 23:37
Malinka napisał/a:
troche pracy nie zaszkodzi mięśnie sobie wyrobisz od tej łopatki jak pomachasz łapkami sobie po szybach i karoserii
jak bedzie machal lopatka po karoserii to ja niezle porysuje
Malinka
WIELUNIAK GrzEczNa DZieWczYnKa
Pomogła: 3 razy Wiek: 37 Dołączyła: 28 Sty 2006 Posty: 2245 Skąd: Zgierz -> Łódź
Wysłany: 2006-03-11, 23:39
daff napisał/a: jak bedzie machal lopatka po karoserii to ja niezle porysuje
miałam napisane martuś ale jakoś tak znikneła nie wiem dla czefo..a chciałam napisać ze może bedzie to robił delikatnie i moze nic nie zrobi...
Marta: luzik :]
_________________,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Kuberson [Usunięty ]
Wysłany: 2006-03-11, 23:54
Malinka napisał/a: miałam napisane martuś ale jakoś tak znikneła nie wiem dla czefo..a chciałam napisać ze może bedzie to robił delikatnie i moze nic nie zrobi...
robie to bardzo delikatnie a na brak mięśni nie narzekam...
Malinka
WIELUNIAK GrzEczNa DZieWczYnKa
Pomogła: 3 razy Wiek: 37 Dołączyła: 28 Sty 2006 Posty: 2245 Skąd: Zgierz -> Łódź
Wysłany: 2006-03-12, 00:01
Kuberson napisał/a: robie to bardzo delikatnie a na brak mięśni nie narzekam...
tutaj to dopiero reklama nam sie pokazuje .. samoocenę masz niesamowitą...
[ Dodano : 2006-03-11, 15:08 ]
Malinka napisał/a: Marta: luzik :]
Fajnie
_________________,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Nie możesz pisać nowych tematówNie możesz odpowiadać w tematachNie możesz zmieniać swoich postówNie możesz usuwać swoich postówNie możesz głosować w ankietachNie możesz załączać plików na tym forumMożesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku