Wysłany: 2011-05-18, 22:20 [SPRZEDAM] Skuter TGB Orion 101 S
Witam wszystkich
Z ciężkim bólem postanowiłem się rozstać z moim "przecinakiem powietrza"
Powód: od 2 lat zrobiłem nim może 100 km, szkoda żeby stał bo naprawdę jest to dobry skuter a nie jakaś chińska tandeta, która po roku całkowicie pada. Druga sprawa to taka, żę chciałbym zmienić na coś mocniejszego, 600-750 ccm, jeśli ktoś ma sprzedaż proszę napisać
Skuter TGB Orion 101S, 49 ccm, 2003 rok, wszystko sprawne, światła(długie, krótkie), kierunkowskazy, klakson, akumulator przydałoby się wymienić, bo jest od nowości ten sam, posiada kilka rysek.
Co tu dużo mówić, zapraszam na jazdę testową, skuter jest mocny i zrywny, nigdy mnie nie zawiódł. Pracuje równo, silnik pali "na strzała". Nie wymaga żadnego wkładu finansowego, można nim przyjechać na kółkach z Walichnów.
Cena jaka mnie interesuje to 1300 zł, do negocjacji
Ubezpieczony do końca lipca, koszt przedłużenia ubezpieczenia na kolejny rok to 47 zł, a więc nieduże pieniądze.
Kontakt PW
GG: 21548229
Tel: 721-305-413
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum