tak jak w temacie... ktora najlepsza (tzn. najlepsze ofert cenowe). prosze pisac gdzie sa -nazwy ulic - bo mnie nie byl;o troche i nie wiem czy sie cos p[ozmienialo czy nie a jutro musze kupic jakas ksiazke no a czasu nie bede miec za wiele wiec bardzo prosze o pomoc...
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2011-05-24, 21:24
są dwie. Jedna na kaliskiej - globus i neptun przy kinie. Co do cen to zależy od tego jaką książkę chcesz kupić.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2011-05-24, 21:30
to już dawno tam jest bank. Jakieś już 2-3 lata
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
W Maxie można kupić nieco taniej niż w pozostałych dwóch księgarniach podręczniki i wszelkie pomoce do matematyki. Wiem z doświadczenia, bo często takowe kupuję.
Jednak największy wybór książek jest w Globusie na ul. Kaliskiej. Jeśli potrzebujesz czegoś do poczytania, to najlepiej udaj się od razu tam. Jeśli zaś czas Cię nie ponagla, to może warto poszukać na allegro. Czasami można tam wylicytować używane lub nawet nowe książki za symboliczne grosze.
P.S. Przy okazji tego wątku mam pytanie: czy w Wieluniu jest antykwariat?
Jest sklep ze starociami na ul. Kopernika, przed sklepem muzycznym. Są tam do kupna monety, znaczki, stare książki i parę innych starych dupereli do domu
ok , wielkie dzieki... bylam w neptunie ale maja srednio z wyborem. natomiast na allegro ceny sa podobne (tzn. cena ksiazki z przesylka, bo przy odbiorze osobistym to by sie bnawet oplacalo). musze przejsc sie do tego globusa skoro tak piszecie ze tam wybor jest mmmmmmmmmmega dzieki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum