Wysłany: 2011-05-22, 18:12 Spływy kajakowe rzeką Wartą
Organizuję spływy kajakowe rzeką Wartą , zalew Młyny itp. W ofercie 4 kajaki dwuosobowe. Więcej informacji pod nr tel. 506437609 , GG:960537 POZDRAWIAM
_________________ Żyj tak aby nikt nie cierpiał z Twojego powodu!!
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2011-05-22, 19:22
Jaka cena spływu? Jak daleko? Może troszkę więcej informacji.
Cena 50 zł od kajaka dwuosobowego. Odległość spływu zależy od klienta. Przeważnie klienci sobie życzą trasę Działoszyn - Kępowizna (30 km , ok 6-7 godzin spływu) lub Kępowizna - Kamion (ok 25 km , ok 5-6 godzin spływu)
Kajak dwuosobowy , dwie bakisty o pojemności 60 l , oraz dwa szczelnie zamykane pomieszczenia na ważne rzeczy typu dokumenty , tel. kom.
Kamizelki ratunkowe dla każdej osoby.
Kajaki dostarczam na miejsce wskazane przez klienta i odbieram w wyznaczonym miejscu.
Więcej informacji pod nr tel. 506-437-609
POZDRAWIAM i ZAPRASZAM!!!
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2011-05-24, 20:52
a ile wynosi rabat dla forumowiczów? Zwyczajowo się tak przyjęło, że reklamujący się na forum daje upusty.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Chciałbym pokazać znajomym z południa Polski moją okolicę. Myślałem o zorganizowaniu spływu. Który odcinek uważacie za najatrakcyjniejszy? W grę wchodzi spływ dwudniowy. Co sądzicie spływie z finałem w Konopnicy?
Witam!!
Wg własnego doświadczenia mogę stwierdzić , że najbardziej obleganym odcinkiem jest trasa Działoszyn - Kępowizna. Czasem klient życzy sobie dłuższy spływ np Dziiałoszyn - Kępowizna - Toporów - Kamion.
Spływ dwudniowy z zakończeniem w Konopnicy jak najbardziej wchodzi w grę po wcześniejszym uzgodnieniu konkternego terminu
POZDRAWIAM
Witam!!
Tak 23 czerwiec 2011r. mam dzień wolny.
Posiadam 4 kajaki dwuosobowe czyli może popłynąć jednocześnie 8 osób.
W razie potrzeby mogę zorganizować większą ilość kajaków wg potrzeb.
W celu rezerwacji w/w terminu proszę o kontakt telefoniczny tel: 506-437-609
POZDRAWIAM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum