Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2011-06-03, 22:00
trochę tak głupio w regulaminie forum napisać, że
osoba xxx, aug, ptr i inni mają zakaz umieszczania reklam albo
"zakaz umieszczania reklam dotyczy:
- firym weo, kzx ...
-forów, graficznych, pizzerii... "
trzeba by to jakoś unormować
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-06-04, 06:45
Ale przecież to jest już zawarte w regulaminie. Reklamy są zabronione, za wyjątkiem tych uzgodnionych z Administracją. § 2 pkt 9 Regulaminu. Po co więcej?
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2011-06-04, 19:15
aa faktycznie
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Czy rafalekjan uzgodnił ten avatar z administracją? Bo dla mnie to reklama jest, jest tam wszystko: cena, nr kontaktowy itp.
Może i się czepiam ale jakoś mnie to zastanowiło
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
ja widze to tak: rafalekjan chciał najpierw aby przykelić jego temat o korepetycjach, ale się na to nie zgodziliśmy więc inny sposób na reklamę znalazł i tyle. moze z nim pogadać, no sama nie wiem
Nie chce wyjść na jakąs złą ale jak juz mamy jakies zasady na forum to może niech obowiązują wszystkich? Albo regulamin forum wrzucić do kosza i niech każdy robi co chce.
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2011-06-04, 21:43
Uważam że glizda ma całkowitą rację. Jego awatar jest niegodny z regulaminem i tylko w cwany sposób przymycił swoja reklamę.
Szczerze powiedziawszy, to robiłem mu tę reklamę w formie ulotek i wizytówek. Jest to nasz jakiś stały użytkownik, który nie szkodzi. Mogę mu j-bnąć bana Powiedzcie słowo, jednak uważam, żebyśmy też nie przesadzali. Musimy a przynajmniej ja muszę - stawiać odpowiednio szale na wadze, żeby utrzymać równowagę między kretynami a normalnymi userami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum