Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Cze 2009 Posty: 109 Skąd: Wojska Polskiego 45
Wysłany: 2011-06-20, 09:52
już dawno kolego nie było żadnej imprezy dnb
ale za to łódź i troszke we wrocławiu uda ci się dobrze pobawić
a ile osób by przyszło na dobrą imprezę dnb old skool czy tez breakbeat ? moze uda sie zorganizowac taka impreze jak poznamy ilosc osob chetnych
dodam czołówkę polskich dj drum and bass oraz liczne grono MC
Pomógł: 1 raz Wiek: 40 Dołączył: 07 Cze 2011 Posty: 85 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: EJP
Wysłany: 2011-06-20, 10:21
wielkareklama napisał/a:
już dawno kolego nie było żadnej imprezy dnb
ale za to łódź i troszke we wrocławiu uda ci się dobrze pobawić
a ile osób by przyszło na dobrą imprezę dnb old skool czy tez breakbeat ? moze uda sie zorganizowac taka impreze jak poznamy ilosc osob chetnych
dodam czołówkę polskich dj drum and bass oraz liczne grono MC
że w łodzi dudnią to wiadomo od dawna niestety nie byłem ani razu na imprezie
co do wrocławia - jestem mniej więcej na bieżąco. melin cafe, grobla, browar mieszczański, wagon, lulu bella cafe itd itp
wakacje spędzam w powiecie i jeśli chodzi o organizację chętnie pomogę. co do ludzi to ta muzyka jest tutaj w ogóle niepopularna, wszyscy wolą densingi typu biała ale myślę, że duża ilość plakatów i dobra reklama w necie może coś zmienić... ktoś musi szerzyć nowe trendy
Wysłany: 2011-06-20, 11:02
o zespoly to nie ma problemu smietanka moich dobrych znajomych z dnb moze zagrac
ale prosze powiedz gdzie taka impreze zorganizujesz ? musza byc chetni bo tak to nie ma sensu
Pomógł: 1 raz Wiek: 40 Dołączył: 07 Cze 2011 Posty: 85 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: EJP
Wysłany: 2011-06-20, 17:15
jestem z Pajęczna więc w Pajęcznie wiem gdzie by można było coś takiego zorganizować bo już robiłem imprezki, jak jest ciepło powinno też się dać na amfiteatrze, gorzej jeśli chodzi o nagłośnienie tego
co do ludzi - w Pajęcznie nic ciekawego się nie dzieje więc powinni dopisać, odstraszyć mogą ich tylko.. wejściówki
Wysłany: 2011-06-20, 18:55
reklama po mojej stronie
a nagłośnienie mogę się spytać jak to wyniesie
sprzęt posiadam swój wiec nie ma problemu (konsole + gramofony i cd)
wiec jesli bedziesz mial mini wywiad i ile ludzi moze byc
to przyjedzie ekipa moich znajomych dawna formacja sonic trip charly czy tez mc kwadrat i milkweed
Jeśli do tego dojdzie techno/minimal/schranz to też się pisze, pare ludzików też mogę załatwić
A jak ktoś chce się dobrze pobawić w tych klimatach, to jest 10 lipca w Chorzowie SILESIA IN LOVE bilet 20 zł
a w Płocku 29-31 lipca jest Audioriver, Festiwal Muzyki Niezależnej. Wszystkie gatunki elektroniczne(techno/minimal/schranz/dubstep itp. Jeden z najlepszych eventów światowych
jeśli ktoś się wybiera pisać
tutaj macie linka do imprezy którą organizowałem w pajęczańskim pubie, nagłośnienie - konsola + 2 duże kolumny za free z Miejskiego Ośrodka Kultury można dostać jak się ładnie zagada, jestem w stanie to ogarnąć. i posiadam stroboskop po 19.99 z allegro
w pubie o którym mówię można by nawet pokusić się o dwie sceny...
ninja1990 ja jestem póki co spłukany więc powyżej 10 zł na bilet i dojazd wydać nie mogę a imprezyki o których piszesz wszystkie grube ale trzeba zrobić coś bliżej żeby nie trzeba było tyle jeździć
ninja1990 ja jestem póki co spłukany więc powyżej 10 zł na bilet i dojazd wydać nie mogę a imprezyki o których piszesz wszystkie grube ale trzeba zrobić coś bliżej żeby nie trzeba było tyle jeździć
Silesia tak drogo nie wyjdzie w 100 zł powinno się zamknąć. Ale warto, Klaudia Gawlas nie mogę się już doczekać, do tego 4,5 godzinny secior Felixa Krochera do tego Aka Aka. Jednym słowem Niemcy zrobią "najazd muzyczny" na Polskę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum