Teraz już chyba wszystkim wiadomo, że rusztowanie na ratuszu to nieodzowny już element tegoż budynku W sumie zostało postawione jeszcze za czasów poprzedniego burmistrza przed wyborami (kojarzę coś koło września-października zeszłego roku), myślałem wtedy, że to taka agitka wyborcza. Minęły wybory, rusztowanie zostało. Minęła zima, to przymarzło do ratusza. Przyszła wiosna, nadal stoi. Nadchodzi lato, rusztowanie nieodłącznym przyjacielem
Przez ten cały czas zastanawiałem się, dlaczego tak długo stoi, tym bardziej, że dojrzeć kogoś na nim pracującego było nie lada wyczynem Dzisiaj stwierdziłem, że jest to po prostu konstrukcja pod banery m.in. ten o Dniach Wielunia
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2011-06-22, 08:56
Trzeba krytycznie przyznać, że miastu te remonty jakoś nie wychodzą. Baszta Męczarnia, faktycznie męcząca sprawa , teraz to rusztowanie wokół ratuszowej wieżyczki. Władze miasta muszą coś szybko zrobić, bo w przeciwnym razie ...
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum