z tego co wiem to Tuba chciał zorgaizować jakąś dnb imprezę ale kontakt mi się urwał z tym czlowiekiem ;/ trzeba by było dotrzec do dawnego darck side crew
myślę że impreza w klimacie dnb dub step mogla by wypalić sam się jaram tego typu muzyką
ja mam w planie ogólnie zorganizować imprezę promującą naszych undergradowców
a mianowicie coś typu przegląd zespołów "Music Zone"
gdzie biorą udział wszytkie zgłoszone squady od beatboxerów przez DJi po raperów
3 najlepsze squady dostają statułetki i tam jakąś reklamę swojego materiału w wielunskich mediach bla bla bla...
a dochód z imprezy bbylby przeznaczony na wydanie płyty wybranego przez glosowanie zespołu
ale to świeza wizja i muszę znaleść ludzi ktorzy by się zarówno zgodzili jak i pomogli mi to ogarnać
myśle że w nagłośnieniu móglby nsm pomóc WDK jakoż to impreza kulturalna a miejsce planowałem amnesie tylko teraz pytanie jaka cena z wynajem clubu i nagłośnienia
Pomógł: 1 raz Wiek: 40 Dołączył: 07 Cze 2011 Posty: 85 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: EJP
Wysłany: 2011-06-24, 09:32
szag napisał/a:
myśle że w nagłośnieniu móglby nsm pomóc WDK jakoż to impreza kulturalna a miejsce planowałem amnesie tylko teraz pytanie jaka cena z wynajem clubu i nagłośnienia
jak to cena za wynajem klubu? przecież jak organizujesz w klubie imprezę klubowi jest to na rękę... to oni powinni Ci jeszcze do tego interesu dopłacić... a nawet jeśli nie dopłacą powinni nie brać pieniędzy, tak mi się przynajmniej wydaje
Panowie... o ile mi wiadomo, to Pan właściciel amnezi nie chce takiej imprezy u siebie,bo po prostu takiej muzy nie lubi !!! Z tego co kojarzę, to próbowaliśmy parę razy już ... ;/ Może Wam się jednak uda, próbować
A DSC raczej w komplecie nie wystąpi... ale przypuszczam, że znaleźli by się chętni do grania i TAŃCZENIA
pozdrawiam
Hahaha...kluby... Odkąd zamknęli Testa, jedyne miejsce gdzie można w Wieluniu poruszać biodrami to Amnezia ;| ( oczywiście dla tych którzy techno/house nie lubią, to jakieś max pół godziny... ;/) no, i szkoła tańca Na undergroundowe imprezy wszystkie miejscówki są już spalone. Za bardzo udawały się takie imprezy teraz DNB tylko w plenerze...daleko od cywilizacji!!! w sumie najlepsze takie ...nie ma wydziwień niektórych osobników. To Music Zone może się jednak udać, bo to nie dnb, jungle, breakbeaty, czy Electro
Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Cze 2009 Posty: 109 Skąd: Wojska Polskiego 45
Wysłany: 2011-07-01, 08:25
lokal załatwimy o to się nie bać nie panie Lemonku ?
Ale ile osób na takie coś przyjdzie i proszę podać wstępna datę ?
ps. będą pewne koszty np. zwroty dj za paliwko
a lokal to jeśli bar pociągnie żniwo to myślę że ustalimy wszystko aby taka imprezka wypaliła
ja mam ładną ekipę zespołów ,tylko zastanówmy się co za imprezę konkretnie chcemy zrobić,rozmawiałem wczoraj Z Panem Robertem i mówi że nie ma raczej nic przeciw powiedział że postara się tu looknąć na ten temat i odpisać więc może się uda go namówić
a tak odnośnie imprezy to byłbym za zrobieniem takiego "music zone festival" gdzie i było by trochę dubstepu dnb rapu electro i np reagge tak aby każdy z mógł się zaprezentować a każdy imprezowicz znalazł coś dla siebie do tego zbliżają się moje urodziny i myślę że byłbym w stanie dołożyć do tej imprezy bo zakładam że zrobił bym ją na niej zapewne a tak odnośnie daty to proponuję 24sierpnia lub 9 albo 10 września
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum