Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2011-06-29, 14:53 Kliczko & Haye 2 Lipca w TVP
To najbardziej wyczekiwana walka przez kibiców boksu. W sobotę 2 lipca zmierzą się jedni z najlepszych pięściarzy wagi ciężkiej: Władimir Kliczko i David Haye. Prawa do tej pojedynku nabyła Telewizja Polska. Transmisja od godz. 22.45 w TVP 1, TVP SPORT i TVP HD, a wcześniejsze walki – w TVP HD od godz. 20.45.
Mam nadzieję że Haye dostenie łomot
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 15 Sie 2008 Posty: 293 Postawił 5 piw(a) Skąd: Okolice
Wysłany: 2011-06-29, 17:36
Władimir KLICZKO.Jestem trochę fanem boksu.Anglik nie ma żadnych szans ci goście (Kliczko) to fenomeni.Obym sie nie mylił.
http://www.boxing.pl/
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2011-06-29, 18:45
Haye do tego jest arogancki i gburowaty . Minus jaki widze w transmisji to komentator pan Szczęsny
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Pomógł: 3 razy Wiek: 35 Dołączył: 21 Lis 2006 Posty: 50 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-06-30, 09:38
Jak najbardziej popieram twierdzenie, że Hayowi należy się łomot, ale myślę również, że jego wygrana mogłaby mieć swoje pozytywne strony. Mam tu na myśli najbliższą walkę Adamka, bo gdyby w sobotnim starciu zwyciężył mniejszy Anglik, to pokazałoby, że Kliczkowie są do obicia i również szanse Tomka by wzrosły.
Wysłany: 2011-07-02, 09:44
Marta napisał/a:
Nie mogę się już doczekać tej walki
Przeleciał mi wcześniej twój post , nie znam dziewczyny/kobiety którą choćby troszkę interesował boks lub sztuki walki .Moja żona jest tego pieknym przykładem
Serdeczne pozdrowienia , i czekamy na wieczór .
Antoine de Saint-Exupery
No cóż, spodziewałam się 'krwi i flaków' na ringu a tuuu ci niespodzianka Zarówno Haye jak i Kliczko zachowywali się bardzo ostrożnie. Ja rozumiem, że trzeba się rozeznać ale żeby przez 6 rund.. Haye oprócz tego, że ma niewyparzoną gębę nie pokazał nic, tylko kilka ciosów i słanianie się na nogach, zachowywał się jak pajac Miałam cichą nadzieję, że Kliczko pozamiata Hayem i dobije do 50 KO, ale sam się chyba bał, żeby się nie nadziać.
Nie znam się na boksie, piszę tylko moje odczucia po tym widowisku, ale moim skromnym zdaniem jak na walkę stulecia było troszeczkę za nudno, widziałam ciekawsze walki..
A poza walką to organizacja była według mnie fatalna.. I ci ochroniarze rozpychający widzów jak kmiotków.. No przepraszam, a nie można było ustawić barierek?
Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 15 Sie 2008 Posty: 293 Postawił 5 piw(a) Skąd: Okolice
Wysłany: 2011-07-03, 10:50
Ogólnie ja też sie spodziewałem grzmotów.Anglik uciekał a Kliczko nie mógł go trafić.I troche pajacowania też było ze strony Anglika.Najbardziej podobało mi sie wejście Ukraińca efekty zaje......
Pomógł: 13 razy Dołączył: 26 Sie 2009 Posty: 1171 Skąd: Skąd?
Wysłany: 2011-07-03, 11:30
12 rund nudy. EOT
Wysłany: 2011-07-04, 08:20
Tak , mizeria . Gdyby Haye zaatakował w ciągu pierwszych 5 rund miał szanse . Ukrainiec nie umiał go trafić , jedyne co mi się podobało to uniki i balans Heya . Włodarczyk mógł zobaczyć że można walczyć z opuszczonymi rękoma .
Walka o unifikację tytułów a może max z 7 ciosów weszło , tak sobie myślę że jeszcze kilka lat i jak nic się nie zmieni to boks odejdzie w cień młodszego brata MMA . W sobotę była też gala UFC . Na faacebooku sobie oglądałem Jeśli dobrze usłyszałem to pół miliarda ludzi oglądało tą walkę , czy tego oczekiwali ?? , myślę że nie .
Organizatorzy polegli , mało brakło by anglik wyłapał przed walką . Okazuję się że najdokładniejsi Niemcy też mogą popłynąć .
Moje przypuszczenia na walkę tomka , na punkty nie wygra . Powtórzę za wszystkimi , żeby wygrać musi znokautować . WARRR Tomek
Aha , widzieliście kogo miał Hey w obstawie podczas wychodzenia ??
Antoine de Saint-Exupery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum