Wysłany: 2011-06-22, 18:20 [ODDAM ZA DARMO] Oddam za darmo w dobre ręce 3 małe koty
Witam oddam 3 małe kotki w dobre ręce kotki oddam za darmo tylko W DOBRE RĘCE oczywiście istnieje możliwość wzięcia jednego kota nie trzeba brać wszystkich trzech koty są wyjątkowej maści. Zdjęcia załączam niżej. Proszę o kontakt pod numerem telefonu 725-009-823, pod numerem GG 18024474 lub pod adresem e-mail piotrek7725@o2.pl. Istnieje oczywiście możliwość obejrzenia kotków na miejscu po wcześniejszym uzgodnieniu.
dianawiel Tak tak można je wysterylizować ale jak zwykle nie ma kto go zawieźć do weterynarza a poza tym lubię jak są jakieś małe zwierzęt5a w domu (kotki czy szczenięta). Koszta sterylizacji nie są wielkie więc niech nikt nie myśli że chcę w ten sposób przyoszczędzić, nawet nie wiem czy sterylizacja nie jest darmowa?
Poza tym 2 kotki nadal do wydania (rudy i ten w prążki.) Zapraszam serdecznie.
Poprawiono 1 błąd ort.
Ostatnio zmieniony przez Archdevil 2011-07-04, 22:58, w całości zmieniany 1 raz
dianawiel Tak tak można je wysterylizować ale jak zwykle nie ma kto go zawieźć do weterynarza a poza tym lubię jak są jakieś małe zwierzęt5a w domu (kotki czy szczenięta). Koszta sterylizacji nie są wielkie więc niech nikt nie myśli że chcę w ten sposób przyoszczędzić, nawet nie wiem czy sterylizacja nie jest darmowa?
Niestety nie jest darmowa. Jezeli lubisz jak są male zwierzeta w domu to dlaczego oglaszasz sie ze chcesz je oddac Moze naprawde warto jednak sie przelamac i poswiecic jedno popoludnie, male ciecie i problem rozwiazany na zawsze.
_________________ Sarkazm to najniższa forma dowcipu, za to najwyższa forma inteligencji...
dianawiel Tak tak można by i je wysterylizować,a co do wydawania, lubię jak są małe kotki w domu ale co za dużo to niezdrowo w domu mam 2 kotki więc co jakiś czas mają młode i tych kotków jest się ciężko pozbyć a co dopiero gdybym nie wydal małych to za 3 lata miał bym u siebie kocie schronisko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum