R E K L A M A
P O R E K L A M I E

Wieluń - forum,adresy, informacje, reklama, kluby, restauracje, komunikacja, pkp, pks, ogłoszenia, praca,mapa, firmy, radio

Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia Strona Główna Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat :: Następny temat
świadectwa charakterystyki energetycznej
Autor Wiadomość
Damian Forenc 
Słyszał o Wieluniu

Wysłany: 2011-07-05, 10:36   świadectwa charakterystyki energetycznej

Witam jestem z Wielunia i zajmuje się miedzy innymi wykonywaniem świadectw charakterystyki energetycznej. Cena za takowe świadectwo jest ustalana indywidualnie zależności od budynku (stopień skomplikowania budynku, źródła ciepła itp). Każde zlecenie traktowane indywidualnie i jest poprzedzone wizją lokalną budynku i wywiadem z inwestorem. Moje uprawnienia można sprawdzić na stronie ministerstwa infrastruktury http://www.mi.gov.pl/2-49b5343ee22d2.htm wpisując numer moich uprawnień bądź nazwisko: MI/ŚE/2623/2011.
Mam na koncie już kilkanaście wykonanych świadectw różnych obiektów. Od budynków jednorodzinnych do budynków przemysłowych.
Jest to zajęcie dodatkowe więc ceny nie są wygórowane.
Moim podstawowym zajęciem jest projektowanie maszyn, automatyzacja procesów wytwórczych, oraz wykonywanie tych że maszyn, jeżeli klient sobie tego życzy.
Kontakt ze mną jest możliwy pod tel: 604 650 845 lub 883 392 202
bądź mailowo: forenc.damian@gmail.com.
Strona www w przygotowaniu (szwagier się ociąga) :)
Postaw piwo autorowi tego posta

Damian Forenc 
Słyszał o Wieluniu

Wysłany: 2011-07-05, 11:01   

Damian Forenc,
Świadectwa charakterystyki energetycznej robię dla wszystkich budynków w granicach 100km od Wielunia. W dodatku do dzień jeżdżę za Syców więc w tamtym kierunku nawet dalej. A w weekendy jeżdżę na wieś Chorzyna do rodziców więc również w tamtym kierunku dalej.
Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu