hej dziewczyny. czy ktoras z was wie co sie stalo z fryzjerka kolo eli?? chyba beata ma na imie.... teraz tam weterynarz jest... to chyba ten jej facet... ale czy ona ma gdzies teraz zaklad fryzjerski??
Pomogła: 25 razy Wiek: 40 Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 559 Skąd: wieluń
Wysłany: 2011-02-17, 08:41
sandrahaha, fryzjerka o której piszesz już kilka lat nie ma zakładu w tym miejscu. Tam przez dłuższy okres czasu była piekarnia a teraz o niedawna jest gabinet weterynaryjny. Natomiast pani Beata przyjmuje obok sklepu "Jagna" (zaraz za kosmetyczką u Eli).
sandrahaha, fryzjerka o której piszesz już kilka lat nie ma zakładu w tym miejscu. Tam przez dłuższy okres czasu była piekarnia a teraz o niedawna jest gabinet weterynaryjny. Natomiast pani Beata przyjmuje obok sklepu "Jagna" (zaraz za kosmetyczką u Eli).
Hej!
Dzis byłam u Marty z salonu Artego i ..... jestem zadowolona mam coś na głowie hmm... niby blond, niby miodek ... hmm... coś fajnego co mi się podoba
Za kolor i podcięcie włosów a mam takie do ramion to zapłaciłam 75zł myślę ze cena przystępna
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Hej!
Dzis byłam u Marty z salonu Artego i ..... jestem zadowolona mam coś na głowie hmm... niby blond, niby miodek ... hmm... coś fajnego co mi się podoba
Za kolor i podcięcie włosów a mam takie do ramion to zapłaciłam 75zł myślę ze cena przystępna
Hej!
Raz nawet spotkałyśmy się u Marty, ale to obcinka była, więc szybko i tanio :D
W sobotę czesałam się na wesele u Marty z salonu Artego i byłam bardzo zadowolona
Po opisaniu sukienki jaką miałam założyć Marta wybrała dla mnie bardzo ładne i gustowne upięcie bardzo mi sie podobało. Za czesanie zapłaciłam 50zl mam fotkę ale jest niewyraźna bo z telefonu więc nie wrzucam
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 17 Lis 2005 Posty: 1648 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2012-03-01, 08:13
Cześć dziewczyny, czy wiecie może który fryzjer w Wieluniu dobrze czesze? Ale nie chodzi mi o kok, bardziej warkocz, francuz, koszyczek, czyli wszelkiego rodzaju plecionki
Tak mi się zachciało. Z góry dziękuję!
Cześć dziewczyny, czy wiecie może który fryzjer w Wieluniu dobrze czesze? Ale nie chodzi mi o kok, bardziej warkocz, francuz, koszyczek, czyli wszelkiego rodzaju plecionki
Tak mi się zachciało. Z góry dziękuję!
Wiesz co, mi kilka razy fryzury z warkoczami a bardziej francuzami czesała Marta z salonu na Mokrej. I ją z czystym sumieniem mogę Ci polecić.
Tutaj masz link na FB o jej salonie www.facebook.com/#!/finezjaa?sk=info
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum