Witam do sprzedania Golfik z 96 roku, z silnikiem 1.6 benzyna + gaz. Samochód nie sprawia problemów, jest dosyć tani w użytkowaniu.
Cena to 1200 zł
Ogłoszenie grzecznościowe tel 726793058
Zdjęcia
_________________ Nieustanna walka i dążenie po swoje
Wyznaczone cele przepędzają paranoje. Twardo tu stoję bo pewien jestem swego. Z podniesioną gardą nikt mi nie odbierze tego. Co nauczyło życie tysiącem dni. Nie raz konkretnie pozmazywały ślady krwi wiesz.
Golf II był jeszcze produkowany w 1996 roku ? Wydaje mi się, że nie. Według mnie jego produkcja skończyła się gdzieś na 1992-1993 rok ale mogę się mylić.
Wysłany: 2011-07-23, 08:47
Panowie nie bijcie mnie ;p jest to składak Własnie wczoraj poinformował mnie właściciel
Wyznaczone cele przepędzają paranoje. Twardo tu stoję bo pewien jestem swego. Z podniesioną gardą nikt mi nie odbierze tego. Co nauczyło życie tysiącem dni. Nie raz konkretnie pozmazywały ślady krwi wiesz.
Wysłany: 2011-07-23, 09:15
pojęcia mam nie ;p Wiem ze jest wszystko ok ;0 i tam wyżej podałem numer także z gościem można gadać i pytać o wszystko co tam kogo interesuje
Wysłany: 2011-07-25, 09:28
Samochód można zobaczyć na osiedlu Wyszyńskiego Ale najlepiej sobie zadzwonić i zgadać sie z gościem.
PS nullOne Ma dostęp do komputera tylko jest normalnym człowiekiem i czasami wyjeżdża ^^ a poza tym to ogłoszenie jest grzecznościowe, wrzucone na prośbę kolegi który chce sprzedać autko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum