Pomogła: 18 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Lut 2006 Posty: 1016 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-08-02, 19:56
Spooky napisał/a:
Ja też poproszę taki prezent Więc jakby ktoś sprawiał go Dominice, to niech od razu zamówi dwa
ja też ja też
a logo jak dla mnie bardzo dobre
_________________ W naturze człowieka leży rozsądne myślenie i nierozsądne działanie.
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2011-08-02, 20:02
Fajny , kubek bym z chęcią nabył .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Pomógł: 13 razy Dołączył: 26 Sie 2009 Posty: 1171 Skąd: Skąd?
Wysłany: 2011-08-02, 20:36
w kosmos odlecą nastepujące rzeczy:
- punkty pomógł (na smf zastąpione przez tzw. reputację, zliczana na innych zasadach)
- staty forum: czas i ilość wizyt dla każdego usera, max ilość osób na forum, staty dla poszczególnych miesięcy, staty popularnych słów
- podpisy
- płec użytkowników
- pole zawodowe
- data urodzenia
- ustawienia ignorowania (inne rozwiązanie w nowej wersji)
- ostrzeżenia (zupełnie inne rozwiązanie w nowej wersji)
- historia edycji postów (to się przyda )
- i pewnie jeszcze kilka rzeczy o których zapomniałem
Pomógł: 13 razy Dołączył: 26 Sie 2009 Posty: 1171 Skąd: Skąd?
Wysłany: 2011-08-02, 20:37
phpbb jest wolne, wielkie, zabugowane, stare, zaśmiecone, zakręcone i ... mało trendy [;
A poważnie, to SMF jest łatwiejszy w zarządzaniu, można go bez większych problemów rozszerzać o różne fajne zabawki (jest duuużo modów), nie ma tylu bugów co BB.
SMF ma również minusy tj:
- aby coś zacytować należy kliknąć na obrazek slużący do cytowania, a nie na text 'Cytuj' obok niego
- czasem działa, czasem (częściej) nie działa
- są problemy aby zacytować bardzo mały fragment wiadomości
- nie działa Gość
to akurat plus:
- nie tylko autor tematu może rozdawać "pomógł"
Ostatnio zmieniony przez rafalekjan 2011-08-02, 20:46, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum